• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To bi bio SESK: Jokan i Fabregas u tandemu!

Autor mondo.rs

Nismo za džabe aludirali na ono što ste "slučajno" pročitali u naslovu...

 Sesk Fabregas transfer Al Garafa Salviša Jokanović Izvor: Guliver/Alex Livesey/Getty Images

Sesk Fabregas (33) nije više mlad kao nekada, sve je sporiji i manje spreman za vrhunski fudbal, a svake nedelje u Monaku "kaplje" mu ogromna plata!

Zbog toga novi trener Niko Kovač želi da ga proda - želi "mlađe lavove" u timu i veći budžet za plate koje bi mogao da rasporedi na druge igrače, a francuski mediji pišu da bi Španac karijeru mogao da nastavi daleko od Evrope...

Možda će vas zanimati

 "Frans fudbal" navodi da je za Fabregasa zainteresovana Al Garafa, klub koji vodi Slaviša Jokanović, a koji ima novca da plati usluge drugog najboljeg asistenta u istoriji Premijer lige.

Nezvanično, Fabregas i njegova supruga ne planiraju da napuste Kneževinu ovo ljeta, međutim sportski direktor Pol Mičel pokušava se oslobodi njegove astronomske plate i u narednim danima imaće za cilj da ga ubijedi da se predomisli.

Vidjećemo da li će i Slaviša Jokanović obaviti razgovor sa njim i objasniti mu da je Katar sasvim solidna sredina za njega u tim godinama.

Nema sumnje da će Al Garafa morati da ponudi mnogo novca, ali uvijek su iz Katara znali da ulože velika sredstva na poznata imena koji bi, bar oni tako kažu, podigli kvalitet fudbala i popularizovali njihovo takmičenje...

Fabregas je ponikao u Barseloni, potom igrao za Arsenal, vratio se u Barselonu, da bi potom nosio dresove Čelsija i Monaka. Sa reprezentacijom Španije bio je prvak Evrope i svijeta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC