• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević dolazi po Degeneka! Zovu ga i Rusi, ali i drugi Arapi...

Autor Milutin Vujičić

Bivši trener Crvene zvezde pronašao pojačanje na "Marakani".

 Spartak Moskva Miloš Degenek Izvor: MN PRESS

Miloš Degenek (27) mogao bi da napusti Crvenu zvezdu ovog leta pošto se za njega interesuje Spartak iz Moskve, a ponovo dobija pozive i iz Saudijske Arabije!

Pouzdani reprezentativac Australije je prema pisanju "Al Džazire" na meti tri kluba: Al Šababa, Al Nasrija i Al Ahlija, a s obzirom da trećepomenuti vodi Vladan Milojević, bivši trener Crvene zvezde, verovatno oni i imaju najveće šanse da ga angažuju.

Možda će vas zanimati

Degenek je već igrao u Saudijskoj Arabiji, otišao je u Al Hilal posle prve uspešne polusezone u Zvezdi, ali kako nije bio zadovoljan minutažom i životom u ovoj zemlji - brzo se vratio u Beograd.

Ponovo je pomogao Zvezdi da se plasira u Ligu šampiona, odigrao je čitavu sezonu i učestvovao u osvajanju titule, ali možda je vreme za rastanak, posebno ako se uzme u obzir da crveno-beli mogu da zarade od Degeneka.

Na štoperskoj poziciji su tu još Radovan Pankov, Nemanja Milunović i Srđan Babić, sve više će igrati i Strahinja Eraković zbog U21 pravila, dok se spominje i dolazak Lindzija Rouza iz Arisa.

Izvor: MN PRESS

Videćemo da li će Degenek izabrati ostanak u Zvezdi, Saudijsku Arabiju ili Rusiju, ali vredi istaći da bi ga možda ponovna saradnja sa Markom Marinom i Vladanom Milojević mogla zainteresovati da se ponovo oproba u azijskoj zemlji.

Jedini problem koji trenutno Al Ahli ima je što su ispunili kvotu stranaca, pa bi morali nekoga da se odreknu pre angažovanja Miloša Degeneka.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC