• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čoveče imaš li obraza? Mrzi ga Real, mrzi ga Španija, a Bejla baš briga, broji milione i igra golf!

Autor Pavle Knežević

Ogromna muka Reala i definitivno najružnija transfer priča ovog leta

 Čoveče imaš li obraza? Mrzi ga Real, mrzi ga Španija, a Bejla baš briga, broji milione i igra golf! Izvor: youtbe/printscreen

Garet Bejl nema nameru da ide iz Real Madrida ovog leta, a možda i uopšte, piše Miror.

A i zašto bi?

Bez obzira što je uprava Madriđana zapela da ga se oslobodi, Velšanin nema nijedan jedini razlog da ide – osim igranja fudbala, naravno. On ima još dve godine ugovora i preskupo je plaćen.

Možda će vas zanimati

Real se sprema da rekonstruiše tim i zato mora da prodaje igrače. Jasno je svima u klubu da niko ne želi da preuzme njegov astronomski ugovor od čak 34 miliona evra po sezoni! A Bejlu se prosto ne isplati da ide bilo gde drugde.

U Madridu živi u ogromnoj, luksuznoj vili, vozi skupe automobile, a omiljeni golf teren mu je bliži nego stadion i trening centar. Kada se na to dodaju redovni treninzi sa klubom, koji mu dođu kao fitnes, zaista nema na šta da se žali.

A obraz - to je druga stvar.

"Zašto ne igram za Real? Imam svoje razloge, koji su između trenera i mene. A to što igram golf je moja stvar i ničija druga", kratko kaže Velšanin.

Klub ne može jednostrano da raskine ugovor jer bi morao da mu isplati sva dugovanja u komadu, a igrača pozajmice ne zanimaju.

Sve to jako nervira navijače i fudbalsku javnost u Španiji, ali Velšanin se ne uzbuđuje ni najmanje.

Ni u klubu ga ne podnose. Zinedin Zidan ga je otpisao i neće ga stavljati u prvi tim, a ovaj mu je uzvratio tako što je odbio da putuje u Mančester na revanš sa Sitijem u Ligi šampiona jer je znao da neće igrati. Dodatnu so na ranu sipale su fotografije kako igra golf u okolini Madrida dok su njegovi saigrači pokušavali da stignu minus iz prvog meča.

Bejl je u Real došao 2013. godine za tadašnjih 101 milion evra, a bio je jedan od najboljih igrača na svetu. Nije da nije ništa pružio: 2014. je u finalu Lige šampiona dao gol u produžetku protiv Atletika za 2:1 (bilo je 4:1 na kraju), a četiri godine kasnije dao je dva komada Liverpulu u finalu u Kijevu.

U pamćenju je ostao onaj makazicama:

View this post on Instagram

Two years ago today! #UCL

A post shared byGareth Bale(@garethbale11) on

Real mu je 2016. produžio ugovor do 2022, iz povećanu platu od neverovatnih 660.000 evra NEDELJNO. U klubu su prosto računali da će on biti jedan od glavnih igrača u velikom Realu, ali su se debelo, debelo preračunali.

Bejl će do kraja ugovora zaraditi 68 miliona evra, posle čega će imati 33 godine i ogroman bankovni račun, tako da nije nemoguće da ga više nikad nećemo videti kako igra fudbal.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC