• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan okuplja Stojkoviće: Razmatra se i treći, da reši dugogodišnji problem

Autor Dušan Ninković

Vladimir je tu godinama, Denis je potpisao ugovor nakon višemesčnog boravka u klubu, a mogli bi da dobiju društvo.

 FK-Partizan-pojacanje-desni-bek-Arandjel-Stojkovic-FK-Vojvodina Izvor: MN PRESS

Crno-beli aktivno traže desnog beka. To traje već neko vreme, a jedna od prvih meta, u nekim prethodnim prelaznim rokovima, sada je bila preskupa.

Možda će vas zanimati

Kako od Nikole Boranijaševića nema ništa, Partizan mora da se okrene alternativama. Među opcijama je bivši igrač crno-belih, ali i...

A sa Stojkovićima im dobro ide. Kako prenosi ''MozzartSport'', vicešampion srbije je zainteresovan za defanzivca Vojvodine, Aranđela Stojkovića.

Pravu priliku da se uvere u njegove kvalitete imaće u nedelju uveče, kada budu gostovali u Novom sadu, a ka Beogradu bi nakon tog meča mogli da povedu i pojačanje.

Partizan na desnom beku ima povremenog reprezentativca Nemanju Miletića, o čijoj se prodaji razmišlja i Aleksandra Lutovca, momka koji je iz Rada stigao kao krilni fudbaler. On je u defanzivi samo ''krpio'', kako se to popularno kaže.

Zato stručni štab već dugo razmišlja o Aranđelu. Procenjuje se koliko bi koštao, šta bi mogao da donese i da li je dovoljno pojačanje da se krene u realizaciju tog transfera.

Dodatni plus koji nekadašnji defanzivac Spartaka iz Subotice ima je to što može da igra na više pozicija u timu. Svojevremeno je u spartaku zna da bude i desni vezni igrač, a Nenad Lalatović ga je krajem prošle sezone koristio kao defanzivnog veznog igrača, uglavnom u paru sa Drinčićem.

Vladimir Stojković je tu od 2017. godine, što mu je drugi mandat u klubu, Denis Stojković je ovog leta potpisao profesionalni ugovor a stigao je pre šest meseci, a sada bi još jedan momak istog prezimena mogao da bude rešenje za deficitarnu poziciju u Partizanu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC