• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotova Marinova azijska turneja: Bivši kapiten Zvezde je možda slobodan od januara?!

Autor Dušan Ninković

Ali, moraće da se odrekne novca iz ugovora...

 Marko Marin završio azijsku turneju Izvor: MN PRESS

Nekadašnji reprezentativac Nemačke i kapiten Crvene zvezde, mogao bi nakon samo godinu dana da završi sa igranjem u Saudijskoj Arabiji. Ako se dogovori sa sadašnjim klubom.

Problem će verovatno biti novac, jer Saudijci žele da smanje troškove, a Marko Marin verovatno neće pristati da se odrekne kompletnog ugovora koji je potpisan do juna 2022. godine.

Možda će vas zanimati

Kako se može čuti, čelnici Al Ahlija nisu baš prezadovoljni Marinovim igrama! I spremni su da mu ponude raskid ugovora u zamenu za odricanje od dela plate.

''Marko Marin sa nama ostaje do januara. Pokušaćemo da se dogovorimo sa njim, jer ga štiti klauzula od četiri miliona evra. Ukoliko bismo jednostrano raskinuli ugovor, toliko bismo morali da platimo'', rekao je jedan od čelnika Al Ahlija, Abdul Ilajh.

Vladan Milojević bi u tom slučaju ostao bez jednog od najboljih igrača u timu, a Marko Marin bi imao priliku da se vrati u Evropu i pronađe novi klub za nastavak karijere. ali, nije sve tako jednostavno.

Može nekadašnji reprezentativac Nemačke i da sačeka da mu novac redovno leže na račun, kao što to radi Mesut Ozil u Arsenalu. Ne mora nigde da se ide.

Crvena zvezda je prodajom Marina, koji je bio kapiten u Ligi šampiona, zaradila 1,7 miliona evra, ali iz Saudijske Arabije još nije stigao sav novac. Ipak, to ne sprečava tim Vladana Milojevića da se interesuje za El Fardu Bena, koji je ovog leta bio blizu odlaska iz Beograda.

Možda će u januaru Saudijci ponovo pokušati da angažuju najboljeg igrača Komorskih ostrva, ali im do tada predstoji da izmire dugovanja prema Zvezdi, a zatim i reše situaciju sa Marinom.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC