• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdini problemi- bez četvorice na Panatinaikos: Povređeni i bolesni u svim linijama tima!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Radonjić sastavlja ekipu slušajući savet klupskog lekara

 crvena-zvezda-panatinaikos-prenos-uzivo-sport-klub-live-stream Izvor: kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda je u krizi i prolazi kroz velike probleme - i kada su u pitanju rezultati i kada se govori o igri, ali i kada je u pitanju zdravlje igrača.

Dan pre utakmice protiv Panatinaikosa u sredu, trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je da u tom meču neće moći da računa na četvoricu košarkaša.

Možda će vas zanimati

"Nećemo imati nekoliko igrača, uz Lojda i Nnoka, Hol nije spreman, Simonović je bolestan. Zato sa ovih 12 igrača moramo da odigramo maksimalno kako bi odgovorili svih 40 minuta na fizičku igru Panatinaikosa, stvari koje rade u odbrani i napadu. Ako tako budemo konkurentni do samog kraja, i ukaže nam se prilika da dođemo do pobede, to bi zaista bilo sjajno", rekao je Radonjić.

Plejmejker Lengston Hol po svemu sudeći i dalje nije zalečio povredu zbog koje ne igra skoro mesec i po, novajlija Lendri Noko još nije spreman posle dugog perioda bez košarke, Džordan Lojd je i dalje pozitivan na koronu, a Marko Simonović se razboleo posle gostovanja Igokei.

"Spremamo se za duel sa Panatinaikosom sa nadom da ćemo odigrati bolje nego što je to bilo u prethodnom duelu, uz opterećenja koja su prisutna, izostanke pojedinih igrača, trudićemo se da damo u sredu naš maksimum. Panatinaikos je u više navrata pokazao da ima kapacite da odigra dobro, imaju odlične igrače, fizički potentne. Očekuje nas težak meč, kada bi upoređivao sa Laktašima, ovaj meč ima drugu konotaciju", dodao je Radonjić.

Duel Zvezda - Panatinaikos počeće u sredu u 19 časova. Crveno-beli su u poslednjih sedam utakmica doživeli šest poraza uz pobedu protiv Valensije, pa sada imaju skor 5-11.

Sa druge strane, PAO je na 5-10 i ima raspucanog Nemanju Nedovića, koji je prošle nedelje oborio srpski poenterski rekord u Evroligi sa čak 39 ubačenih protiv Makabija.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC