• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ni ranije nas žrijeb nije mazio, ali skupo ćemo prodati kožu": Dragan Bajić, trener Igokee o TOP 16

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić svjestan je da žrijeb u švajcarskom Mijeu nije mazio njegov tim, ali smatra da je tako bilo tokom cijele sezone u FIBA Ligi šampiona.

 Dragan Bajić za MONDO o žrijebu TOP 18 faze FIBA Lige šampiona Izvor: Samir Cacan/MONDO

"Igosi" su u utorak saznali imena rivala u TOP 16 fazi FIBA Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Aleksandrovčani će igrati u Grupi J zajedno sa španskim ekipama San Pablo Burgos i Tenerife, kao i letonskom WEF Rigom.

"Najiskrenije, prije današnjeg izvlačenja nisam bio nimalo opterećen. Nije nas mazio žrijeb ni ranije, pa smo napravili dobar rezultat i istorijski uspjeh. Igokea je jedini tim u TOP 16 fazi koji je stigao iz kvalifikacija, a imamo i ubjedljivo najlošiji budžet od svih 16 ekipa. Bez obzira, imam samopouzdanje, vjerujem u moje momke, koji su i u Ligi šampiona i ABA ligi pokazali da mogu da se nose sa svima", rekao je Bajić za naš portal.

San Pablo Burgos je prethodni pobjednik ovog takmičenja, a u španskom timu nastupaju i dobro poznati košarkaši - Aleks Renfro, reprezentativac BiH, nekadašnji plej Crvene zvezde Omar Kuk, srpski centri Goran Huskić i Dejan Kravić. Na Tenerifama, koji su prije četiri sezone podigli pehar FIBA Lige šampiona, su s druge strane Dejan Todorović i Emir Sulejmanović, reprezentativci Srbije i BiH.

"Odlični timovi sa jako dobrim igračima. San Pablo Burgos brani titulu, a Tenerife su trenutno treći tim španskog prvenstva iza Real Madrida i Barselone. Obje ekipe pretenduju ne samo da prođu dalje već da osvoje titulu, ali sigurno je da ćemo skupo prodati našu kožu. Biće teško i jako naporno, daleka su putovanja, a mnogo mečeva u martu"

Prema njegovim riječima, "mala" Igokea je zahvaljujući jednoj od najboljih sezona u klupskoj istoriji stigla među velike evropske ekipe.

"Zaslužili smo da uživamo u ovim lijepim momentima. Naši protivnici su velika imena evropske košarke i jedino ostaje veliki žal što neće biti publike. Ali, šta je tu je, spremićemo se i dati sve od sebe", dodao je strateg "igosa".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC