• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee poslije osvajanja prvog trofeja u 2021: Ispoštovali smo finale Kupa Srpske

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Igosi" su u utorak uveče, kako se i očekivalo podigli pehar namijenjen pobjedniku Kupa Republike Srpske u njegovom 28. izdanju.

 Igokea pobjednik Kupa RS 2021, izjava Dragan Bajić Izvor: FIBA

Po rekordni, 11. put, Igokea je osvojila pehar najmasovnijeg takmičenja u Srpskoj (pre)dominantnom pobjedom u finalu nad ekipom Bratunca, koji je samo u prvom poluvremenu pružio ozbiljniji otpor.

Možda će vas zanimati

U nastavku su Aleksandrovčani opravdali epitet favorita i slavili više nego ubjedljivu pobjedu od "plus 41" razlike -100:59 (17:23, 25:12, 32:8, 26:15).

S obzirom na odigrana tri meča u posljednjih sedmicu dana, ipak se bojazan trenera Dragana Bajića u najavi finala o zamoru njegovih igrača pokazao neopravdanim, a način na koji su igrali u trećoj četvrtini, podsjetio je na partije iz ABA lige, gdje su lideri na tabeli, odnosno FIBA Lige šampiona, gdje su osigurali plasman u Top 16.

"Mislim da smo bez obzira na protivnika ispoštovali samo finale Kupa Republike Srpske. U većem dijelu utakmice smo igrali kao što igramo u dosadašnjem dijelu sezone. Čestitam momcima, zasluženo smo slavili, naravno čestitke i Bratuncu i mnogo sreće u nastavku prvenstva", izjavio je Bajić nakon finala u Laktašima.

Osvojenim prvim peharom u 2021. godini, Bajićevi košarkaši su osigurali i plasman na završni turnir Kupa Bosne i Hercegovine koji će od 12. i 13. februara biti održan, takođe u Laktašima.

U polufinalu, Aleksandrovčani će igrati protiv sarajevske Bosne Rojal, dok će drugi polufinalni par činiti košarkaši Širokog i Sparsa iz Sarajeva.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC