• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ide u Podgoricu, čeka je derbi: Poslije Partizana i Evrolige, crveno-bijeli na terenu koji još nije osvojen!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crveno-bijeli nastavljaju seriju gostovanja u Crnoj Gori.

 kk crvena zvezda gostuje u podgorici derbi studentski centar Izvor: MN PRESS

Poslije španske turneje i novih problema sa povredama (Kalinić, Mitrović, Volters, od ranije i Vajt), Crvena zvezda putuje na još jedno gostovanje - ovog puta u Crnu Goru.

Dejan Radonjić će u svom rodnom gradu voditi crveno-bijele u meču protiv Derbi Studentskog centra, u ponedjeljak od 18 časova. Biće to prvi duel aktuelnog šampiona i prošlosezonskog prvaka Druge ABA lige, u kojem se početkom aktuelne sezone posebno istakao Kajl Vinjales, lider ekipe.

Možda će vas zanimati

"Poslije žestokog ritma i četiri utakmice u sedam dana, mečeva sa Asvelom, Partizanom i dvije utakmice u Španiji protiv Baskonije, uz putovanja, slijedi meč sa ekipom koja je prikazala dobru igru i iznenadila mnoge svojim nastupima u ABA ligi. Uz sve to nisu izgubili meč u Podgorici u dosadašnjem toku lige", rekao je pred meč trener Zvezde Dejan Radonjić.

"Predstavljaju skup iskusnih i vrlo mladih i talentovanih igrača, moraćemo da odigramo dobru utakmicu u ponedjeljak u Podgorici kako bismo došli do cilja", dodao je on i nije otkrio na koje igrače će računati, uz objašnjenje na klupskom sajtu da će Zvezdin tim biti poznat na dan meča.

Zvezdin krilni košarkaš Dejan Davidovac ne uspijeva da nađe formu ove sezone, a meč u Crnoj Gori vidi kao potencijalno veoma nezgodan zbog četiri pobjede domaćih, koji još nisu izgubili kod kuće.

"Ekipa Studentskog Centra je jedno od prijatnijih iznenađenja u prvih osam kola ABA lige. Imaju četiri pobjede, odigrali su posebno dobro mečeve na svom terenu i moraćemo da budemo maksimalno oprezni kako bi došli do bodova. Tim koji je uigran, jer je većina igrača nastupala i prošle sezone, pojačan sa nekoliko vrlo dobrih igrača koji daju ton igri SC Derbi. Nije nam bilo lako u prethodnom periodu, uvijek je tako kada imate duplo kolo Evrolige, prije toga imali smo i meč sa Partizanom, ponovo imamo i problema sa povrijeđenim igračima. Sve to govori da ćemo morati da budemo na visokom nivou u ponedjeljak uveče", rekao je on.

Odmah nakon utakmice u Podgorici, crveno-bijeli se vraćaju za Beograd, i počinju pripreme za utakmicu 12. kola Evrolige sa Uniksom iz Kazanja koja je na programu u petak od 19 časova u hali Aleksandar Nikolić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC