• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel se mučila pa pobijedila: Aleksandrovčani serijom 15:0 u posljednjoj četvrtini "slomili" Mornar

Autor Haris Krhalić

Igokea m:tel je u Laktašima savladala ekipu Mornara rezultatom 70:57.

 Igokea Mornar Izvor: ABA liga/KK Igokea/Nikola Vuruna

Igokea m:tel je na domaćem terenu savladala ekipu Mornara rezultatom 70:57. Gosti su se držali dobro sve do početka zadnje četvrtine kada Aleksandrovčani prave seriju od 15:0 i rješavaju pitanje pobjednika na ovom meču.

Ova utakmica je bila od velike važnosti za obje ekipe s obzirom da je predstavljala direktan okršaj za mjesta koja vode u četvrtfinale doigravanja.

Igokea m:tel – Mornar 70:57 (13:10, 18:21, 20:16, 19:10)

Možda će vas zanimati

Prva četvrtina nam nije donijela puno uzbuđenja. Obje ekipe su se mučile sa realizacijom napada, te smo nakon nešto više od tri i po minure igre vidjeli samo dva poena. Nakon prve dionice igre rezultat je glasio 13:10 u korist Igokee m:tel.

Druga dionice igre je donijela puno bolju igru, posebno u napadačkom dijelu. Igralo se koš za koš te niti jedna ekipa nije mogla da se rezultatski odvoji. Mornar je ovu četvrtinu riješio u svoju korist rezultatom 21:18 te se na pauzu otišlo sa rezultatom 31:31.

Najefikasniji kod gostiju u prvom poluvremenu bio je Marko Jeremić sa 12 postignutih poena dok se kod Igokee m:tel istakao Dalibor Ilić sa devet koševa.

Nastavak serije nam donosi mini-seriju Barana od 5:0, da bi zatim Igokea uzvratila sa 6:0. Aleksandrovčani su nastavili sa dobrom igrom, ali gosti iz Bara su držali priključak. Nakon tri dionice igre rezultat je glasio 51:47 za domaću ekipu.

Posljednju četvrtinu Radanov otvara sa trojkom za plus sedam Igokee. Nakon toga uslijedila je serija od 12:0 domaće ekipa za prednost od 19 poena. Košarkaši Mornara nakon četiri minute igre nisu postigli koš, ali su uspjeli djelomično da odgovore serijom 8:0. Međutim, do kraja utakmice nisu uspjeli da iznenade domaće igrače i naprave preokret.

Najefikasniji u redovima domaće ekipe bili su Ilić sa 17, Radanov 11, Talić 10, Tanasković 9 te Voler sa 7 poena. Kod gostiju Jeremić je ubacio 21, Lazić 9 te Mozli 8 poena.

Aleksandrovčani su u prvom ogledu ove dvije ekipe u Baru, doživjeli poraz od šest razlike. Igokea u idućem kolu gostuje kod ekipe Mege dok Mornar dočekuje Budućnost.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC