• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ratno stanje u Lejkersima!" Isplivale tajne iz svlačionice: Džejms je ljut, već priprema teren za odlazak!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lebron Džejms nije u dobrim odnosima sa Robom Pelinkom već duže vrijeme.

 lebron džejms i problemi u lejkersima Izvor: Profimedia

Lejkersi su se ozbiljno pojačali pred početak sezone, mnogi su ih vidjeli kao prve favorite za "šampionski prsten", međutim nešto očigledno ne funkcioniše. Tek su deveti na Zapadu sa skorom 27-31, a ne djeluje da će se nakon Ol-star pauze stvari popraviti pošto se čini da i Lebron Džejms polako diže ruke od ovog projekta.

Najavio je već Džejms da mu je naredni plan da zaigra sa sinom Bronijem u NBA ekipi koja ga izabere na draftu, dok mnogi njegovi potezi nisu naišli na odobravanje svlačionice, ali i rukovodstva.

Možda će vas zanimati

Tako dobro obaviješteni "Atletik" prenosi da postoji mnogo tenzija u Lejkersima, odnosno da je na relaciji Lebron Džejms - Rob Pelinka (generalni menadžer) pravo "ratno stanje". Njih dvojica već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima, ali u prethodnih nekoliko mjeseci su se posebno zaoštrili.

Posljednja "iskra" između njih dogodila se u finišu prelaznog roka kada je Pelinka odlučio da ne dovodi nijednog igrača, dok je Džejms smatrao da su im neophodni novi igrači.

Ipak, generalni menadžer je poslušao Lebrona Džejmsa za Rasela Vestbruka, što se ispostavilo kao potpuni promašaj, dok je sve veći pritisak i Riča Pola. Džejmsov agent, najuticajniji u košarci, pravio je pritisak na njega i to se Pelinki nikako nije dopalo pošto je utisak svih bio da je "Kralj" odlučivao o svemu.

Vidjećemo da li će riješiti nesuglasice u narednom periodu, ali djeluje da je Džejms tokom Ol-star vikenda u Klivlendu polako sebi čistio put za povratak u Ohajo - u dres kluba koji ga je i draftovao.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC