• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda hoće i treću pobjedu nad Partizanom ove sezone: Radonjić oprezan zbog umora - Biće teško, tu su njihovi navijači

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejan Radonjić kratko je analizirao predstojeći "vječiti" derbi u ABA ligi.

 dejan radonjić najavio vječiti derbi partizan crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ove sezone je dva puta pobijedila Partizan, ukupno sa 32 poena razlike, a treći derbi očekuje nas u nedjelju od 18.30 u hali "Aleksandar Nikolić", ovoga puta uz domaćinstvo crno-bijelih.

Derbi dolazi u osjetljivom trenutku za Zvezdu, poslije utakmica sa Fenerbahčeom i Baskonijom u Evroligi tokom kojih su se prilično potrošili, a Dejan Radonjić apostrofira da će i meč sa crno-bijelima biti težak. Nosi posebnu težinu i zbog toga je ponovo potrebno odigrati preko granice.

Možda će vas zanimati

"Igramo ovaj meč pred njiihovim navijačima koji će im sigurno pružiti veliku podršku. Moraćemo da odigramo na zadovoljavajućem energetskom nivou posebno što u ovakvom rasporedu svaki trenutak moramo da koristimo za oporavak i pripremu utakmice i težak raspored. Očekuje nas sigurno teška utakmica u kojoj moramo da odigramo u dugim intervalima jako dobro", rekao je Radonjić.

O sastavu će odlučiti na dan meča, kada će mu ljekari saopštiti ko može, a ko ne može da igra, ali bez obzira na to od svojih igrača očekuje maksimalno zalaganje. Prvi primjer, kao i obično, daće kapiten Branko Lazić.

"Očekuje nas još jedan vrlo težak meču ovoj seriji u kojoj se nalazimo. Vječiti derbi je uvijek specifična utakmica za koju ne važi ni jedno pravilo, niti položaj na tabeli, trenutna forma. Svaka utakmica je epizoda za sebe. Ono što znamo je da će naš rival sigurno izaći na ovu utakmicu vrlo motivisan, igraju pred svojim navijačima. Mi smo ove nedjelje odigrali već dvije vrlo zahtjevne utakmice, ali ko god bude izašao na teren biće spreman, jer za ovu utakmicu nije potreban nikakav dodatni motiv", rekao je Lazić i poručio:

"Potrudićemo se da odigramo čvrstu i dobru utakmicu, pa ćemo vidjeti za koliko će to biti dovoljno."

Ovo će biti 46. duel Zvezde i Partizana u regionalnom takmičenju, a crveno-bijeli trenutno vode sa 24-21 u pobjedama. U prvom ovosezonskom derbiju u regionalnoj ligi Crvena zvezda je pobijedila 71:56.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC