• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA zvijezda prijetila ženi da će je ubiti: Košarkaš s pištoljem napravio haos, razbio sve po kući i vrijeđao djecu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati košarkaš Radžon Rondo je partnerki i djeci prijetio nakon svađe. Vratio se sa pištoljem i napravio skandal.

 Radžon Rondo prijetio suprugi i djeci Izvor: Profimedia

Poznati američki košarkaš Radžon Rondo potegao je pištolj na bivšu partnerku i majku njihove djece Ešli Bečelor, pritom prijetivši da će je ubiti nakon velike svađe, prenosi "TMZ Sport".

Jeziva drama odigrala se prethodne nedjelje u porodičnom domu u Lujvilu nakon čega je Bačelor pozvala policiju u pomoć i zatražila zaštitu za sina i kćerku. Sve se dogodilo dok je Rondo igrao video-igrice sa sinom, a Ešli je od dječaka zatražila pomoć dok je slagala veš i nakon toga je košarkaš navodno pobjesnio.

Možda će vas zanimati

Dvostruki NBA šampion je uzeo konzolu i razbio je od zid pred djetetom, a potom je nastavio da pravi haos po kući tako što je razbijao sve što mu se našlo na putu - od šoljica do kanti za smeće.

Djeca su se izuzetno uplašila zbog "delikatne situacije", da bi potom Rondo izjurio iz kuće. Vratio se poslije 15 minuta sa pištoljem u ruci i tražio je od partnerke da odmah ode po sina. Pokušavala je da smiri situaciju i da učini sve što je tražio pošto se plašila za život jer je Rondo bio potpuno neuračunljiv.

"Izuzetno se bojim za svoju i sigurnost svoje djece. Rondu se i ranije dešavalo da postane nasilan. Emotivno, verbalno i finansijski nas zlostavlja. Često udara našeg sina i zove ga 'pi*om'. Isto je i sa kćerkom, govori joj da je kučka. Više puta mi je prijetio, govorio da će me upucati", poručila je Bačelor u policiji prije četiri dana, a sada su informacije "isplivale" i u skoro svim američkim medijima.

Izvor: Profimedia

Partnerka košarkaša je tražila zaštitu policije pošto strahuje da će se Rondo vratiti i učiniti nešto mnogo gore, a trenutno i policija traga za njim pošto nije priveden od ovog incidenta.

Rondo ima 36 godina i najbolje dane karijere proveo je u Bostonu sa kojim je bio šampion 2008. godine. Nakon toga je igrao za Dalas, Sakramento, Čikago, Nju Orleans, Lejkerse, Atlantu, Kliperske, opet Lejkerse sa kojima je bio šampion, dok je od ljetos član Klivlenda.

Niko od zastupnika poznatog košarkaša se u međuvremenu nije oglasio.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC