• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakularan dres Crvene zvezde za finale: Pogledajte kako izgleda - a nosiće ga na samo jednom meču! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ovo je novi dres Crvene zvezde koji će tim nositi samo na prvom meču finala Košarkaške lige Srbije protiv FMP-a. ,

 Humanitarni-dres-Crvene-zvezde Izvor: KK Crvena zvezda/Screenshot

Crvena zvezda završava svoju jako dugu sezonu mečevima sa FMP-.om u finalu Košarkaške lige Srbije. Za tu priliku klub je između ostalog spremio i poseban dres.

Na meču sa "panterima" crveno-bijeli će se pojaviti u opremi sa motivima svoje navijačke grupe "delije", a razlog za to je human. To će biti svojevrsna promocija "Fondacije Delije", humanitarne organizacije navijača Crvene zvezde.

Nakon mečeva sa FMP-om ovi dresovi će biti ponuđeni na aukciji, a sva prikupljena sredstva biće proslijeđena u humanitarne svrhe. Pogledajte kako izgledaju novi dresovi Crvene zvezde: 

A evo i saopštenja kluba povodom novih dresova i aukcije koja će se održati:

"Iza nas je naporna sezona u kojoj smo još jednom pokazali snagu zajedništva i crveno-bijele porodice. Nije uvijek bilo lako, ali je uvijek bilo lijepo. Međutim, nismo rekli posljednju riječ jer istorija se ne ispisuje sama – mi pišemo istoriju! Crvena zvezda u svojoj istoriji ima 21 trofej državnog prvaka i po tom kriterijumu nalazi se na diobi prvog mesta. Put do povratka starog sjaja nije bio lak, a vrijeme je da crveno-bijeli još jednom zasijaju i postanu prvi i nedodirljivi. 

Svaka priča sa srećnim završetkom ima i svoju dodatnu stranu, a naša priča se nikada ne svodi samo na koš više ili novi trofej za koji se borimo do posljednjeg daha. Cilj jeste biti najbolji, ali je viši cilj i pomoći onima kojima i sam znak pažnje znači mnogo, koji tvoja djela cena više nego bilo ko drugi i koji ti daju osjećaj ljudskosti i blagostanja koji nisi ni znao da možeš da doživiš.

Fondacija Delije je humanitarna organizacija navijača Crvene zvezde koja za cilj ima pomoć našem narodu na prostoru Kosova i Metohije i šire. Aktivno učešće u radu Fondacije Delije možete uzeti na brojne načine, a izvjesno najpristupačniji svima je putem slanja SMS poruke na broj 1817!

Zato, u prvoj utakmici finalne serije KLS u kojoj je cilj jasan, crveno-bijeli košarkaši nastupiće u specijalno dizajniranim dresovima sa jasnim simbolima najveće navijačke grupe u ovom dijelu Evrope. Priča o ljubavi između nje i nas dobiće novo poglavlje, a priča o specijalno dizajniranim dresovima svoj nastavak i nakon utakmice. Naime, dresovi će se naći na humanitarnoj aukciji, a cjelokupan prihod ići će Fondaciji Delije koja je nebrojano puta pokazala da zna da prikupljena sredstva preusmjeri u prave ruke. Za Srbiju, za naš narod, za našu Crvenu zvezdu! Danas, sutra i zauvijek", navodi se u saopštenju kluba. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC