• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad su pročitali presudu, samo je zajecala: Kobijeva udovica dobila Los Anđeles na sudu

Autor Nikolina Damjanić

Vanesi Brajant i porodici Čester biće isplaćena pozamašna suma novca.

 Venesa Brajant dobila na sudu Izvor: YouTube/ CBS Evening News

Vanesa Brajant, udovica pokojnog košarkaša Kobija Brajanta, tužila je Los Anđeles zbog toga što su policajci fotografisali mjesto helikopterske nesreće i dijelili okolo fotografije na kojima se vide spaljena tijela njenog muža, kćerke i još sedam preostalih putnika, a nakon dvije i po godine - dobila je na sudu.

Odlučeno je da Los Anđeles mora da obešteti Vanesu Brajant, kao i ostale srodnike poginulih lica, sa ukupno 15 miliona dolara, prenose vodeći američki mediji.

Vanesa Brajant je tokom izricanja presude stavila šake na lice i počela da plače, dok nakon izlaska iz sudnice nije govorila za medije. Obratili su se samo advokati porodice Čester, čiji su članovi takođe bili u helikopteru u vrijeme nesreće, a njihova kratka poruka je da su zadovoljni presudom.

Podsjetimo, Kobi Brajant poginuo je u helikopterskoj nesreći 26. januara 2020. godine kada je sa svojom 13-godišnjom kćerkom Đijanom krenuo na košarkašku utakmicu.

Ukupno je poginuo devetoro ljudi, a ubrzo su počele da se dijele fotografije njihovih tela zbog čega je Vanesa tužila grad.

Kobi Brajant je inače jedan od najboljih košarkaša svih vremena, petostruki NBA šampion sa L.A. Lejkersima, koji je karijeru završio 2016. godine. Od tada je bio aktivan na košarkaškim mečevima svoje kćerke Đijane, sa kojom je tog kišnog kobnog dana krenuo na utakmicu...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC