• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majstorija pleja Partizana - skoro sa pola terena za pobjedu! Od ovoga nema odbrane, rivali se uhvatili za glavu (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sjajan potez izraelskog plejmejkera na meču protiv Holandije.

 Jan Madar dao trojku s centra Izvor: Printscreen/Twitter/Eurobasket

Izrael se žestoko namučio, ali je na kraju uspio da upiše drugu pobjedu na Eurobasketu. Savladao je Holandiju u Pragu (74:67). Heroj trijumfa bio je Jam Madar. Plejmejker Partizana dao je odlučujuću trojku i to na kakav način.

Na nešto više od minut do kraja Izraelci su imali napad (67:64), Madar je želio da ostavi loptu Deniju Avdiji, nije u tome uspio, vidio je da ističe vrijeme i šutirao sa skoro pola terena. I pogodio! Nalazio se na oko 10 metara i sa loga Evropskog prvenstva dao ključnu trojku za trijumf svog tima.

Bio je brži od sirene, pošto je uputio šut na oko tri sekunde prije isteka napada. Oduševio je saigrače dok su se u isto vrijeme svi na klupi Holandije samo uhvatili za glavu. Vidi se to i na snimku postavljenom na zvaničnom kanalu šampionata. Dovoljno je reći da je ovo bio jedan od najljepših poteza dana.

Najbolji kod pobjednika bio je Avdija (21, 4sk), pratio ga je upravo Madar (14, 3sk, 3as). Na drugoj strani istakli su se Vorti de Jong (12, 4sk) i Čarlton Klof (11).

U ponedjeljak Izrael igra protiv Poljske, a Holandija protiv Češke. Biće to ključni meč za obje selekcije pošto i Holanđani i Česi imaju dva poraza u dva prva kola šampionata.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC