• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić? Ma, još jedan "dan u kancelariji" za njega! Miško gledao Srbiju u Pragu: Bolje ovako, nego da je 30 razlike!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poznati srpski agent Miško Ražnatović govorio je za MONDO nakon pobjede Srbije nad Češkom na Eurobasketu. /Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića/

 Misko-Raznatovic-o-Nikoli-Jokicu-na-Eurobasketu Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Košarkaška reprezentacija Srbije slavila je i u drugom kolu Eurobasketa. Srpski košarkaši savladali su Češku (81:68) pred bučnom publikom "O2 arene" u Pragu, a u kojoj je bilo i dosta srpskih navijača koji su pružali podršku "orlovima", dok se u publici našao i poznati košarkaški agent Miodrag Ražnatović.

Prvi čovjek košarkaške agencije Beobasket, koja zastupa brojne srpske košarkaše, i ne samo njih pošto ih je ukupno 45 na turniru, posebno je bio zadovoljan partijom svog klijenta Nikole Jokića. Najbolji košarkaš NBA lige je bio i najistaknutiji pojedinac utakmice pošto je završio susret sa 18 poena, 11 skokova i još pet asistencija, a s kakvom lakoćom se borio u reketu najbolje govori izjava Miška Ražnatovića iz Praga...

"Još jedan dan u 'ofisu' što bi rekli, normalno sve, ovo je za njega lagano", rekao je Ražnatović za MONDO i dodao: "Dobro je da igra 20 minuta, da se uvodi polako. Jako dobro igra i vrlo sam zadovoljan".

Ražnatović je zadovoljan i onime što je Srbija pokazala na dosadašnjem Eurobasketu, a ako je suditi na osnovu prva dva kola - vjerovatno su u najužem krugu timova koji mogu do medalje. Biće još jači kada se od nedjelje ekipi pridruži i Nikola Milutinov, ali ne smiju nikako da "podignu nos" i da misle da će sve lako pobijediti, na šta je u više navrata upozoravao i selektor "orlova" Svetislav Pešić.

"Dobro je, mi vrlo lako napravimo 20 razlike, poslije se to malo izgubi, ali mislim da se diže forma i bolje je ovako, nego da se dobija po 30. Tako da sve ide u onom pravcu u kom svi želimo", istakao je srpski agent.

Podsjetimo, za Srbiju je u nedjelju slobodan dan na Eurobasketu, dok u ponedjeljak od 21 čas igraju protiv Finske.

Pogledajte

00:56
Miško Ražnatović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC