• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit! Finac sipao trojke pred Srbiju, pa zapjevao Cecu i Anu Nikolić: Znam i neke srpske riječi, ali bolje da ćutim!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sasu Salin je veliki dio svoje karijere proveo u ABA ligi i to se primijeti! Srpske riječi zna, ali ne smije pred novinarima da ih priča, ali zato može da zapjeva! Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

 Sasu Salin zna srpski Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Finska je poslije tesnog poraza u produžetku od Izraela na startu Eurobasketa uspjela da na impresivan način pobijedi Poljsku i tako se vrati u igru za prolazak u drugu fazu takmienja. Bilo je 30 razlike (89:59), a najbolji pojedinac u ekipi "čopora vukova" bio je iskusni šuter Sasu Salin. 

Ovaj 31-godišnji bek koga dobro znamo iz dresa Olimpije u ABA ligi ubacio je 18 poena, sve sa linije za tri poena. Da je tako bilo i protiv Izraela...

"Danas me je služio, juče sam se malo mučio i da sam pogodio nekoliko tih šuteva na prošloj utakmici mogli smo da dobijemo meč protiv Izraela. Nekada se to dešava i ne ulazi sve, ali danas je bilo bolje", rekao je analizirajući pobjedu protiv Poljske.

Salin i Peteri Koponen su najiskusniji u ovom timu, pa je postavljeno pitanje kako su kao lideri uspjeli da podignu svoj tim nakon poraza u utakmici od 45 minuta.

"Znamo kako turnir funkcioniše, bude teških poraza, ali ponekad su tu i pobjede kao danas. Uvijek morate da gledate na naredni meč. Naredni protivnik je Srbija. Možemo da se odmorimo sutra, ali već mislimo o narednoj utakmici", rekao je on, a onda je ugledao srpske novinare! Pogledajte taj susret:

Pogledajte

00:35
Sasu Salin peva srpske pesme
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Sasu, da li znaš neke srpske riječi, s obzirom da si dugo igrao u ABA ligi i da si igrao sa srpskim košarkašima?

"Da, naučio sam pjesme i neke riječi, ali bolje da ih ovdje ne govorim", rekao je Salin uz osmijeh, a onda smo ga ekspresno pitali koje to pjesme zna!

"O... 'Vrati mi se nesrećo', Ana Nikolić je dobra, prva pjesma mi je 'Mišo moj', znate... Ceca je bila sjajna kada je bila u Ljubljani!", istakao je Salin na oduševljenje svih u miks zoni. 

Sada čekamo meč Srbije sa Finskom koji je na programu u ponedjeljak od 21 čas, a do tada će se u taboru finske trenirati, ali izgleda i slušati srpska muzika!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC