• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija dobila dobru vijest, a možda i lošu: Pešić opet ima najbolji duo Eurobasketa, ali jedan igrač je neizvjestan!

Autor Haris Krhalić

Košarkaši Srbije su "pregazili" Finsku sa 30 poena razlike, a već u utorak slijedi novi okršaj. Na treningu "orlova" na dan odigravanja meča vidjeli smo i jedno novo lice. Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

 Milutinov počeo da trenira sa reprezentacijom Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Košarkaši Srbije dobili su odličnu vijest u utorak ujutro, pred njihovu četvrtu utakmicu na Eurobasketu! Dan nakon što su ubedljivo savladali Finsku i stigli do trećeg trijumfa na turniru, selekciji Svetislava Pešića priključio se još jedan igrač.

To je Nikola Milutinov, koji je počeo da trenira sa timom nakon kasnijeg dolaska u Prag zbog problema sa virozom. Ali pored te dobre, Srbija je dobila i potencijalno lošu vijest uoči susreta sa Izraelom!

Milutinov je na treningu trčao, djeluje sve bolje i spremno za meč sa Izraelom. Trebalo bi očekivati ga na terenu od 21.00 u makar nekoj minutaži, kako bi ga selektor Pešić što brže uveo u ritam nakon propuštena tri susreta. Dušan Ristić i Marko Jagodić-Kuridža su dobro iskoristili minutažu na poziciji centra u odsustvu 27-godišnjeg Novosađanina. Tako će Srbija ponovo na raspolaganju imati najbolji duo Eurobasketa, imajući u vidu da ne poziciji "petice" na raspolaganju selektoru Pešiću su sada i Nikola Jokić i Milutinov.

Pogledajte

00:22
Nikola Milutinov trči na treningu
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Meč protiv Izraela će biti dobra prilika za Milutinova, najboljeg centra Evrope, jer Srbija ima taj i još jedan okršaj u grupnoj fazi, prije nego što takmičenje nastavi u osmini finala u Berlinu. Međutim, potencijalno loša vijest za "orlove" je odsustvo Vanje Marinkovića.

Košarkaš Baskonije se nije pojavio na treningu Srbije na dan odigravanja meča, nakon što ga nije bilo u timu ni protiv Finske. On je morao da preskoči taj susret, a sada postoji bojazan da bi isto moglo da se dogodi i u utorak uveče protiv Izraela. Time bi "orlovi" ponovo imali nešto skraćenu rotaciju, sa 11 igrača na raspolaganju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC