• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit! Traže rakiju i skandiraju Jagodić-Kuridži! Srbi prave haos na Eurobasketu: Koliko će Marko dati poena? Koliko može!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Navijači Srbije uživaju u Pragu pred meč sa Izraelom. /Od izvještača Monda sa Eurobasketa Nikole Lalovića/

 Navijaci-Srbije-traze-rakiju-i-pevaju-Kuridzi-pred-mec-sa-Izraelom Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Navijači Srbije napravili su spektakl pred meč sa Izraelom u Pragu. Ispred dvorane ore se dvije pjesme. Jedna je "Šaljite rakiju", a druga "Jagodić-Kuridža". Odlično raspoloženje i fenomenalna atmosfera pred četvrti meč grupne faze takmičenja na Eurobasketu. Kao i svaki put do sada, tako su i ovog puta navijači u Češkoj oduševili sve.

Kako sve to izgleda ispred "O2 Arene" dočarao je izvještač MONDA iz Praga koji je imao priliku i da razgovara sa grupom srpskih navijača. Jedan od njih držao je flašu u ruci, a na pitanje šta je unutra uslijedio je kratak i jasan odgovor "Rakija", pa onda i potvrda da je u pitanju domaća. Zatim je uslijedilo horsko pevanje "Šaljite rakiju, šaljite rakiju". Zaista sjajno raspoloženje grupe navijača.

Pogledajte

00:49
Navijači Šaljite Rakiju Srbija
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Nedugo zatim uslijedio je omaž za igrača koji je već kupio srca navijača. Marko Jagodić-Kuridža (35). Najiskusniji igrač srpskog tima od starta šampionata dobija ovacije i aplauze sa tribina, sada su još jednom pokazali koliko ga cijene. Svi zajedno pjevali su "Jagodić-Kuridža". Na pitanje koliko će Marko poena da postigne protiv Izraela uslijedio je odgovor koji je nasmijao sve "Daće koliko može". Ponovo će dvorana pjevati njegovo ime.

Nije bio tu kraj zabavi, bilo je i nekoliko navijača koji su pjevali "Poljska, Srbija", ta dva tima odigraće meč u posljednjem kolu grupne faze, vjerovatno će riješiti pitanje prve pozicije, ali ono što je bilo zanimljivo jesu male prozivke i "peckanja". Neki od njih su se šalili sa grupom navijača da su oni bili ti koji su vikali i skandirali Jamu Madaru prije nekoliko dana "pi**o grobarska". Na to su se oni samo nasmijali.

Pogledajte

00:08
Navijači Šaljite Rakiju Srbija
Izvor: MONDO/Nenad Lalović
Izvor: MONDO/Nenad Lalović

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC