• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivša NBA zvijezda (41) šokirala slikama: U penziji 4 godine, a izgleda jače nego ikada - pogledajte trbušnjake! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatno kako izgleda penzioner Džo Džonson, nekada jedan od najboljih bekova u ligi.

 Džo Džonson trbušnjaci Izvor: Instagram/isojoe/printscreen

Tokom bogate karijere u NBA ligi Džo Džonson (41) je čak sedam puta imao priliku da igra na Ol-star mečevima, a tokom aktivnog igranja koašrke nastupao je i za seniorsku reprezentaciju SAD na svjetskom prvenstvu. Iz NBA je otišao 2018. godine, nakratko se vratio 2022. godine da potpiše kratkoročni ugovor sa Boston Seltiksima, a fotografije na njegovom Instagram profilu pokazuju da je i dalje u vrhunskoj formi.

Iako je prošlo više od četiri godine od kako nema veliku ulogu u NBA ligi, Džonson koji se u međuvremenu prebacio na 3x3 ima tijelo na kojem bi mogli da mu pozavide i 20 godina mlađi košarkaši u najboljoj ligi na svijetu. Nekadašnji bek sedam NBA timova isklesan je kao da čitav dan provodi u teretani, a njegove fotografije šokirale su košarkaški svijet.

Po onome što se vidi na njima. Džo Džonson bi i sada bio spreman da istrči na parket i odigra barem četvrtinu za neki prosječan NBA tim. Vjerovatno u ovim godinama ne bi mogao da bilježi partije kao na vrhuncu karijere, kada je u NBA ligi prosječno ubacivao preko 20 poena na meču, ali sa ovakvim tijelom bi sigurno bio ozbiljna prijetnja po protivničke odbrane. Pogledajte kako izgleda:

Od kako je u košarkaškoj penziji, Džo Džonson se očigledno posvetio treninzima, ali i jogi koju upražnjava u slobodno vrijeme. Na njegovom instagram nalogu često se mogu vidjeti motivacioni citati i poruke koje ga guraju naprijed, da svakog dana bude bolja verzija sebe. Očigledno se tu misli i na njegove mišiće!

Inače, Džonsona je Boston pokupio na NBA draftu 2001. godine. Tada je bio 10. pik, a samo godinu dana kasnije trejdovan je u Finiks zajedno sa bivšim igračem Partizana Miltom Palasiom. Nakon Bostona i Finiksa Džonson je nastupao još i za Atlantu, Bruklin, Majami, Jutu i Hjuston, prije nego što je 2018. godine počeo da igra basket. Skoro četiri godina nakon odlaska iz NBA  u decembru 2021. godine vratio se u Boston i tokom desetodnevnog ugovora zabilježio jedan nastup na kojem je postigao dva poena.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC