• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko hoće "prepoznatljivu sliku" Partizana u Evroligi: Crno-bijeli nemaju pleja, ali imaju volju i želju (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Željko Obradović razgovarao je sa novinarima na početku nove sezone.

 Zeljko-Obradovic-o-Partizanu-pojacanjima-sezoni Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Željko Obradović razgovarao je sa srpskim novinarima na početku nove sezone. Partizan je takmičenje u ABA ligi počeo ubjedljivom pobjedom protiv Cibone u Zagrebu (105:81). Poslije puta i povratka u Beograd srpski stručnjak i njegovi izabranici bili su dio Evroliginog dana za medije. Prvobitno je trebalo da se održi prošle nedjelje, ali je došlo do malog pomjeranja.

Odgovarao je Željko na pitanja "sedme sile", a ono što je najviše interesovalo sve jesu pojačanja. Tačnije, hoće li crno-bijeli dovesti još nekog igrača s obzirom na probleme sa povredama Alekse Avramovića i Alena Smailagića. Uz to je pričao o planovima, očekivanjima, predstojećoj sezoni...

"Naravno da smo ponosni što se vraćamo u Evroligu nakon toliko godina i osjećamo zahvalnost prema ljudima iz Evrolige koji su prepoznali da je Partizan klub koji ima kvalitet i sve ostalo što je potrebno da bude među najboljim klubovima u Evropi. Naša je želja da nastavimo da budemo i dalje dio Evrolige. Činjenica da smo oborili sve rekorde što se tiče prodaje karata govori koliko navijači vjeruju ovoj ekipi. Želim da im se zahvalim na tome, ali je činjenica da je ovo najmlađi tim u Evroligi i da on na parketu mora da pokaže energiju u koju navijači vjeruju. Uvijek su volja i želja bile odlike mladih igrača, to treba da bude prepoznatljiva slika Partizana", rekao je Obradović na početku. Pogledajte galeriju iz Arene, sa predstavljanja Partizana pred Evroligu:

Crno-bijeli povratničku sezonu u Evroligi otvaraju utakmicom u Berlinu protiv Albe 7. oktobra, a trener Željko Obradović već na početku ima problem sa sastavljanjem tima. Zbog Eurobasketa nije imao sve igrače na raspolaganju tokom priprema, a nekoliko košarkaša propušta start nove sezone zbog povreda!

"Nisu povrijeđeni samo Alen i Aleksa, već u prvoj utakmici nije mogao da igra ni Madar koji ima povredu leđa. Moram da se vratim na pripremni period koji sigurno nije bio onakav kakav smo željeli. Igrači su bili po reprezentaciji, pa smo cijele pripreme igrali sa jednim ili bez plejmejkera. Ali šta je, tu je... Tako je kako je, vidjećemo kako to izgleda u narednom periodu pa ćemo u skladu sa tim i donositi odluke", zaključio je Obradović. Poslušajte njegov razgovor sa medijima:

Pogledajte

05:37
Zeljko Obradović
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC