• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac izrešetao Budućnost u Železniku: Drama u finišu, ali poslije 31 poena Frejzera FMP je na vrhu!

Autor Haris Krhalić

Igrao je i do sada ove sezone odlično Trent Frejzer, ali Budućnost će ga posebno zapamtiti pošto im je ubacio 31 poen uz sedam trojki.

 FMP Budućnost 96:91 ABA Liga Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Kakav je meč imao Trent Frejzer! Američki plejmejer u dresu FMP-a razbi je Budućnost u Železniku i sa 31 poenom je praktično sam dobio ekipu iz Podgorice! Na kraju je bilo 96:91, a u samom finišu je tim Nenada Stefanovića zamalo "prosuo" već viđenu pobjedu! 

Iako je tokom cijelog meča tim iz Železnika vodio, ali na kraju se "stegla" ruka "panterima". Od 90:79 kada je djelovalo da je sve gotovo Budućnost je na 24 sekunde do kraja prišla na 92:89, ali nakon što je Valinskas ukrao loptu djelovalo je da je sve gotovo. Ipak ponovo je FMP napravio glupost, izgubili su loptu i Eron Vajt je na četiri sekunde do kraja donio 94:91. Na kraju je Čarls Dženkins sa dva poena sa penala postavio konačnih 96:91. 

Junak pobjede FMP-a Trent Frejzer je meč završio sa indeksom korisnosti 43, imao je osam asistencija i bio je bez promašaja sa linije penala. Osim njega u redovima FMP-a dobri su bili Valinskas sa 13 i Janković sa 11 poena.

Sa druge strane Tre Bel Hejns je ubacio 24 poena, Marko Jagodić-Kuridža je imao 17, Kameron Rejnolds 15, Eron Vajt 14, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu i preokret protiv FMP-a koji sa ovom pobjedom došao do skora 4:1 u ABA ligi i samog vrha tabele, odmah ispod Partizana koji je neporažen. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC