• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko govorio o problemima - Njega nisam vidio još od Zvezde! Nova povreda u Partizanu: "Čekamo ljekare"

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović pričao je o novom problemu...

 željko obradović o povredi smailagića  Izvor: MN PRESS

Partizan je doživio četvrti uzastopni poraz, treći u Evroligi. Valensija je u punoj "Areni" odnijela pobjedu (100:96). Poslije drame i produžetka španski tim se vratio kući sa bodovima, dok je tim Željka Obradovića ponovo pokazao da nije izvukao pouke. Opet isti problemi, skokovi, greške...

Po završetku utakmice Obradović je pričao o svim tim problemima, a onda je otkrio i dva nova. Otkrio je i situaciju sa Alenom Smailagićem koji je uprkos povredi tražio da igra derbi u ABA ligi protiv Crvene zvezde i onda se pojavio još jedan problem. "Tražio je da igra na svoju odgovornost, pa se razbolio. Nisam ga vidio četiri dana poslije meča sa Zvezdom. Bio je na sastanku sa timom poslije te utakmice, pa je dobio temperaturu", ispričao je Obradović.

Upravo je jedan od glavnih problema povreda visokih igrača, Matijas Lesor igrao je 40 minuta, Vladimir Brodzijanski samo pet, a slijedi meč protiv Budućnosti u regionalnom takmičenju. "Nema ko novi da se pojavi za taj meč, Koprivica i Avramović su van tima, za Smailagića pravo da vam kažem pojma nemam. Treba da vodimo računa da oni koji su više igrali, odrade trening na drugačiji način, mora da se vodi računa o svemu."

Zabrinuo je Željka i Dante Egzum. "Dobio je udarac, natekao mu je lakat. Ne znam kako će da bude, čekam ljekare, da vide sve to", zaključio je Obradović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC