• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit izjave Vildoze - bio sam pod košem, zatvorio oči i ponavljao riječi! Dodao loptu Nedoviću i stao: "Kad je ušla..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luka Vildoza ispričao je zanimljive detalje o posljednjem napadu Zvezde za pobjedu u derbiju.

 Luka Vildoza o pobjedi u vječitom derbiju Izvor: MONDO/MN Press

Luka Vildoza i Nemanja Nedović ponovo su riješili vječiti derbi. Dva duela sa Partizanom i u oba su njih dvojica bili heroji. U krcatoj "Areni" duel dva najveća srpska kluba riješen je trojkom Nedovića, na asistenciju Vildoze na 2,2 sekunde prije kraja (76:73). Srpsko-argentinski tandem pokazao je još jednom zašto je lopta kod njih u momentima odluke.

U razgovoru sa novinarima poslije meča sjajni plejmejker je bio raspoložen za šalu. Ispričao je kako je iz njegovog ugla izgledao taj napad kada se zaletio ka košu i onda poslao loptu saigraču koji je poentirao.

"Nisam znao da će pogoditi, čekao sam da vidim šta će biti. Bio sam ispod koša, zatvorio oči i ponavljao sam 'Molim, te, molim te'. Kad je ušla počeo sam da slavim. Bilo je fenomenalno. Nedović je svima pokazao da je sjajan igrač", rekao je Vildoza.

Nedović je dao trojku o kojoj svi pričaju, ali je Luka prije toga pogodio dvije isto toliko važne. Poslije pogotka Pantera na oko tri minuta prije kraja crno-bijeli su vodili (71:65), Martin je potom pogodio, a onda je Vildoza dao dvije trojke koje su ostavile crveno-bijele u igri.

"Bio sam smiren, rezultat je bio takav da smo imali šansu da pobijedimo. Neda je pogodio taj šut, svi smo bili uzbuđeni. Sjajno je pobijediti u derbiju, ali moramo da nastavimo. Čekaju nas mečevi kod kuće, moramo da budemo još bolji."

Nije krio zadovoljstvo zbog trijumfa. "Osjećaj je sjajan, nevjerovatan. Način na koji smo odigrali, bili smo mirni u završnici. Pokazali smo svima da smo ovdje, da smo bolji iz dana u dan. Napredujemo i na tabeli i svi vide koliko vrijedi ovaj tim."

Na konstataciju novinara da ekipi dobro ide i da je ostvarena osma pobjeda u nizu se nasmijao. "Osma? Moramo dalje, idemo po devetu", zaključio je Vildoza.

Priliku za nastavak niza imaće u Pioniru pošto naredna tri meča igraju kod kuće, sa Mornarom u ABA ligi, pa dva u duploj evroligaškoj nedjelji protiv Žalgirisa i Armanija.

Pogledajte

01:30
Luka Vildoza
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC