• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"IMAM DOBRE IGRAČE, ETO KAKO!" Šou Ivanovića na konferenciji: Pitali ga kako dobija neizvjesne mečeve, evo šta je rekao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović na konferenciji za štampu prokomentarisao je činjenicu da njegov tim dobija sve egal završnice.

 Duško Ivanović komentarisao pobjedu Crvene zvezde protiv Partizana Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Nakon velike pobjede Crvene zvezde u prvom istorijskom derbiju u Evroligi, trener crveno-bijelih je bio vidno raspoložen. Novinare je zanimalo kako ovaj tim pod njegovom palicom niže samo pobjede i to u velikom broju neizvjesnih završnica:

"Imam dobre igrače. Imam igrače koji vjeruju u ono što radimo i nema tu neke filozofije, nema potrebe da filozofiramo" , istakao je kvalitet svoje ekipe Duško Ivanović. Od momenta kada je sjeo na klupu Crvene zvezde, Ivanović je pobijedio svaki meč, a bilo ih je sedam.

Zanimljivo da su dobili neizvjesne mečeve u završnicama protiv Asvela, Albe na gostovanju, Makabija i sada protiv najvećeg rivala - Partizana. Primjetno je da je Ivanović ovoj ekipi vratio karakter, pa su se oni specijalizovali za dramatične završnice.

Bilo je i pitanja da li je ovaj derbi nešto specijalno u njegovoj bogatoj karijeri, a on je potvrdio da, iako je doživio velika rivalstva u Španiji i Grčkoj, ovo u Srbiji jeste specijalno.

"Znate šta, ovo jeste specijalno. Ja sam igrao derbije i u Grčkoj i u Španiji, a ovo je zaista specijalno. Čestitao sam navijačima Partizana večeras jer su bili korektni i bilo je pravo navijanje večeras. Daj Bože da ovo potraje tako da svi možemo da uživamo u košarci", istakao je on, pa se dotakao i motivacije svojih izabranika:

"Za ove utakmice se igrači sami motivišu, meni je sad jako teško da ih motivišem za druge utakmice. Protiv Partizana moram da ih smirujem" zaključio je Ivanović koji je u bogatoj karijeri vodio između ostalog Baskoniju, Panatinaikos, Barselonu i Bešiktaš.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC