• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horor povreda, operacija, pa čudo za bivšeg beka Zvezde: Svi strahovali za njega, a on se vraća za 24 sata

Autor Haris Krhalić

Košarkaš Monaka Džordan Lojd imao je sreće pa se vrlo brzo vraća na parket poslije povrede koja je izgleda jako kritično.

 Džordan Lojd se vraća na parket Izvor: Twitter/screenshot/BasketNews_com

Ljubitelje košarke širom Evrope uplašila je scena sa meča Real Madrid - Monako u okviru Evrolige, kada je u samom finišu utakmice nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd doživio težu povredu. On je bio u duelu sa Gersonom Jabuseleom, koji ga je udario laktom u glavu, nakon čega je Lojd ostao nepomičan da leži na parketu. Međutim, sada stižu lijepe vijesti iz kneževine.

Naime, Džordan Lojd je imao težu povredu nosa, ali će nakon operativnog zahvata oporavak trajati samo 24 časa. Mimo svih očekivanja ovaj bek rodom iz Čikaga će se uskoro vratiti na teren i staviti na raspolaganje treneru Saši Obradoviću.

Do momenta povrede Lojd je postigao 19 poena i bio jedan od najboljih košarkaša na terenu. Njegova povreda kao da je dala motiv više košarkašima Monaka, koji su nakon produžetaka slavili protiv velikog Reala 95:94. Monako je najveći "hit" Evrolige i nalaze se na drugom mjestu poslije 12 kola, sa učinkom 9/3. Očekuje se da Lojd bude spreman za sljedeće "duplo kolo" Evrolige, kada njegov tim bude dočekao Barselonu.

Da podsjetimo, Lojd je nosio dres Crvene zvezde u sezoni 2020/2021 i sa crveno-bijelima je osvojio tri trofeja. Prije Zvezde u dresu Toronto Reptrosa je došao do prstena u NBA ligi, a nastupao je još i za Hapoel Eilat, Valensiju, Zenit i trenutno za Monako.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC