• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj sage - Evroliga donijela odluku o Zvezdi! Valensija se žalila zbog Topića, evo zašto su odbijeni

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Valensija se žalila zbog Nikole Topića u sastavu Crvene zvezde, ali zbog toga tim sa Malog Kalemegdana neće snositi posljedice.

 Crvena zvezda bez kazne Evrolige Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je željela da pošalje Nikolu Topića u FMP, međutim ABA liga je odbila registraciju mladog plejmejkera jer je već nastupao za dva tima ove sezone, a kada su za to čuli u Valensiji - tražili su od Evrolige da reaguje. Preciznije, Valensija je tražila da se otvori istraga protiv Crvene zvezde i da se ispita da li je sve bilo po propisima kada je Topić bio na klupi regionalnog šampiona na utakmici odigranoj prošlog petka u okviru 17. kola Evrolige.

Još uoči utakmice Crvene zvezde i Real Madrida u utorak veče spiker je saopštio da je "zahtjev Valensije odbijen", da bi danas specijalizovani košarkaški portal "Jurohups" izašao sa informacijom i zbog čega.

"Valensija je uložila žalbu protiv Crvene zvezde jer je Nikola Topić bio u sastavu za meč. Zahtjev je poslat disciplinskom sudiji, ali nije prihvaćen jer nije upućen u roku od 48 sati. Valensija može da se žali na to, ali za sada to nije učinila", navodi se u tekstu dobro obavještenog portala.

Podsjetimo, Crvena zvezda je u međuvremenu proslijedila Nikolu Topića na pozajmicu u OKK Beograd pošto je mladi košarkaš dobio i zabranu igranja u ABA ligi do kraja sezone.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC