• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije istakle transparent, Pero Antić se oglasio! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Makedonska legenda se javila poslije podrške navijača Zvezde

 Perro Antić odgovorio na podršku Delija Izvor: MN PRESS

Bivši košarkaš Crvene zvezde dobio je podršku Delija u petak, na utakmici Zvezda - Monako. Pristalice crveno-bijelih istakle su transparent: "Ne vole te zato što si naš, najbolji je osjećaj kad si zvezdaš. Pero Antić". Na taj način, stale su uz njega poslije kritika na njegov račun u Skoplju, gdje se pojavio na jednoj utakmici u duksu Crvene zvezde. On je to vidio i podijelio fotografiju na Instagramu, uz komentar "Porodica".

Zbog tog duksa, navijačke grupe iz glavnog grada Sjeverne Makedonije, "Komiti" i "Siti park bojsi" vrijeđali su navodno legendarnog košarkaša na društvenim mrežama, porukama da "makedonski hljeb jede, a za Zvezdu navija". Nekadašnji igrač crveno-bijelih, čiji je dres nosio u dva navrata i u njemu završio karijeru, odgovorio im je da može da nosi šta hoće.

"Mogao bih da nosim i duks sa Mesijem. Imam i plavu duksericu. To je oprema koja mi je data iz posljednje sezone koju sam igrao. Nisam išao u kupovinu. Ne pravdam se i ne želim da ovo izgleda kao da se pravdam. Svako može da nosi šta hoće, naravno i ja. Možete i goli, otvorenog uma, zar nismo u 21. vijeku? I svako navija za svoj klub. Rekao sam i ponoviću da navijam za Crvenu zvezdu, Olimpijakos i Fenerbahče i tako će ostati. Ja sam njihov fan, ne krijem to", rekao je Antić i dodao da je za njega "Makedonija broj jedan".

Pero Antić igrao je za Zvezdu od 2005. do 2007. godine, a karijera mu je doživjela vrtoglavi uspon poslije Eurobasketa 2011, na kojem je sa reprezentacijom Makedonije igrao u polufinalu. Odmah poslije tog turnira zaigrao je za Olimpijakos Dušana Ivkovića i u tom timu osvojio dvije titule prvaka Evrope. Potom je otišao u NBA ligu, igrao za Atlantu od 2013. do 2015, nastupao u finalu Istočne konferencije, a onda se vratio u Evropu i osvojio Evroligu i treći put, pod vođstvom Željka Obradovića. U Zvezdu se vratio u ljeto 2017. iz Istanbula i na Malom Kalemegdanu je završio veliku karijeru.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC