• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić došao FRUSTRIRAN pred novinare, pa pričao o Dalasu kao o Diznilendu!

Autor Dragan Šutvić

Luka Dončić je diplomatski odgovarao na pitanja o svojoj budućnosti i situaciji u Dalasu, ali nije zvučao baš uvjerljivo.

 dončić o dalasu  Izvor: YouTube/Bally Sports Southwest/Screenshot

Statistika kaže da je Luka Dončić odigrao najbolju sezonu od dolaska u NBA ligu, međutim oči nam govore skroz drugačije stvari. Dončić nije uspio da sa Maveriksima dođe ni do plej-ina, tako da je za njega odmor praktično počeo prethodne noći kada su se pred domaćim navijačima oprostili katastrofalnom utakmicom protiv San Antonija (138:117). Dončić nije ni igrao na ovoj utakmici, ali je izašao pred medije koje je izbjegavao, a nijednog trenutka nije krio da "mrzi" što mora da odgovara na novinarska pitanja i pretvara se da je sve sjajno u Teksasu.

Konferencija za medije je trajala oko sedam minuta, a tokom tog perioda Dončić se gotovo nijednog trenutka nije osmjehnuo, štaviše sve vrijeme je djelovao nezadovoljno, nezainteresovano, čak i ljuto što se našao u ovakvoj situaciji - kada treba da se bori za šampionski prsten.

"Ja sam srećan ovdje, tako da nemate zbog čega da brinete", rekao je Dončić povodom vijesti da bi uskoro mogao da potraži trejd iz Dalasa, dok se osvrnuo i na riječi da "Maveriksi treba da pokažu da su mu lojalni" kako ih ne bi napustio superstar oko koga su planirali da godinama grade ekipu: "Da, vidio sam to. Ne znam ko je to pisao, to da ću ja da tražim trejd. Smiješno je jer nisam znao da ću to uraditi".

Što se tiče Kajrija Irvinga, sa kojim bi Dalas ovog ljeta trebalo da pregovara, a sa kojim Dončić nije pronašao nikakvu hemiju, Slovenac je ponovo dao diplomatski odgovor: "Da, mislim da se Irving odlično uklopio. Potrebno je vrijeme za hemiju. Volio bih da ostane. Sjajan igrač, sjajna osoba koja samo želi mir".

Podsjetimo, prethodne noći završena je regularna sezona u NBA ligi i poznat je izgled kompletnog kostura na Istoku i Zapadu, gdje velike šanse za šampionski prsten ima Nikola Jokić.

Pogledajte čitavo obraćanje Luke Dončića.
Izvor: YouTube/Bally Sports Southwest

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC