• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real se plaši jednog igrača Partizana - DRŽAĆEMO GA NA OKU! Trener Madriđana zna šta je ključ

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ćus Mateo pričao je pred "majstoricu" o Partizanu, Tavaresu, Panteru...

 Ćus Mateo o odlučujućoj utakmici Real Madrida i Partizana Izvor: MN PRESS

Partizan gostuje Realu u Madridu i želi pobjedom da obezbijedi plasman na fajnal-for Evrolige. Istu želju ima i domaći tim, a trener Ćus Mateo tvrdi da zna šta je recept za petu utakmicu četvrtfinalne serije Evrolige. Ističe da su emocije ključ, kao i smirenost na parketu. Uz to je pričao i o Valteru Tavaresu i Kevinu Panteru.

Šef struke "kraljevskog kluba" imao je savjet za svoje izabranike.

"Moramo da igramo pametno, da ne brzamo, oba tima će htjeti da igraju srcem, zato ne smijemo to da dozvolimo. Ulazimo sa dobrim mentalitetom, da se borimo, nećemo istaći bijelu zastavicu, pokazali smo to i u Beogradu. Anksioznost nas je koštala u toj drugoj utakmici, zato smo na gostovanjima bili smireni. Sve ono što se desilo u ovoj seriji je prošlost, moramo da mislimo na sadašnjost i budućnost, idemo dalje, razmišljamo samo o narednoj utakmici. Vratili smo seriju u Madrid i znamo šta pobjeda donosi", rekao je Mateo.

Real je pravio velike probleme Partizanu igranjem zonske odbrane, crno-bijeli su previše promašivali. Sada se u tim vraća Kevin Panter, kapiten i lider ekipe. Svjestan je toga i Mateo.

"Kevin je fantastičan igrač, držaćemo ga na oku. Kada postoji takav šuter, onda zonska odbrana može i da ne da željeni rezultat. Panter i njegovi saigrači u srijedu mogu dodatno da porastu, zato ne smijemo da budemo bezobzirni. Moramo da se branimo kao tim."

Nerješiva enigma za Željka Obradovića i crno-bijele u dva susreta u Beogradu bio je centar Valter Tavares koji je proglašen za MVP-ja treće i četvrte runde mečeva četvrtfinala.

"Edi nam pomaže da nađemo rješenja na obje strane terena. Volio bih da tako nastavi. Ponekad na njemu prave mnogo faulova, pokušavaju da ga izbace iz takta i zato je neophodno da bude smiren. Ako uspije to da iskontroliše, biće još bolji igrač", zaključio je Mateo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC