• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BILO JE OGROMNO INTERESOVANJE ZVEZDE! Poznati košarkaš otkrio detalje: "Htio sam opet kod Duška, ali..."

Crvena zvezda nije mogla da registruje Kampaca, a drugo pojačanje nije stiglo zbog istog problema!

 Akile Polonara o prelasku u Zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je odigrala sasvim pristojnu sezonu u Evroligi, ali sve je moglo da bude i daleko bolje da je Fakundo Kampaco mogao na teren kada se "lomilo". Zbog administrativnih grešaka crveno-bijeli nisu mogli da registruju plejmejkera iz Argentine, a još jedan bombastičan transfer propao je zbog toga - Akile Polonara je bio veoma blizu potpisa za Crvenu zvezdu.

Italijanski krilni centar je u toku sezone mijenjao klub i iz Efesa prešao u Žalgiris, sa kojim je bilježio odlične partije, ali... Beograd je bio prvi izbor Italijanu, prije svega zbog Duška Ivanovića kojeg izuzetno cijeni. Dogovor je bio na dohvat ruke, ali je Evroligina kazna uništila posao sprskog tima i krilnog centra iz Italije.

"Bila je ovo posebna sezona za mene jer sam prvi put promijenio tim sredinom godine. Na početku sa Efesom je bilo teško, ne samo meni, već i cijelom timu, a onda smo moj agenti i ja odlučili da promijenimo tim. Odmah sam razmislio o pozivu iz Žalgirisa i moram reći da su mi pomogli da se ponovo rodim. Trebalo mi je vremena da se snađem, onda smo ostvarili velike ciljeve ove godine, Kup Litvanije, plej-of Evrolige i borimo se za šampionat. Bez sumnje je to bio veoma dobar izbor”, rekao je krilni centar iz Italije koji je bio veoma blizu Zvezde za sajt "basketinside". Koliko tačno blizu novoj saradnji sa Duškom Ivanovićem otkrio je u nastavku intervjua.

"Bilo je veliko interesovanje Crvene zvezde. Sa moje strane, ja sam ovu ponudu uzeo u obzir i zato što sam već radio sa Duškom Ivanovićem u Baskoniji i bilo mi je jako dobro sa njim. Ivanović je jedan od dvojice najboljih trenera sa kojima sam radio. Imao sam najbolju sezonu u karijeri sa njim u Baskoniji. Ulio mi je mnogo samopouzdanja. Te sezone sam bio igrač sa najviše minuta u Evroligi, možda sam čak igrao i više nego što sam zaslužio. Postojalo je veliko interesovanje sa obje strane. Onda sa činjenicom da je Crvena zvezda dobila zabranu registracije novih igrača, kao što se desilo sa Fakundom Kampacom, ništa se više nije desilo. Da, bili smo veoma bliski", rekao je Polonara. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC