• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRAŠNA TUČA NAVIJAČA ZVEZDE I PARTIZANA! Haos u Beogradu, makljaža u gradskom prevozu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dvije grupe navijača sukobile su se u beogradskom naselju Krnjača.

 Tuča navijača Crvene zvezde i Partizana u Beogradu Izvor: mondo.ba

Strašnu scenu u autobusu na liniji 43 večeras su zbog huligana doživjeli putnici u beogradskom naselju Krnjača. Navijači Crvene zvezde i Partizana potukli su se večeras u autobusu GSP-a! Makljaža je počela u autobusu punom putnika i to oko 20 sati.

"Sve je djelovalo potpuno normalno dok u jednom trenutku nisam čula komešanje u zadnjem dijelu autobusa. Nekoliko sekundi nakon toga, izbila je tuča dvije grupe mladića. Zbunjeni putnici nisu znali o čemu je riječ i gledali su samo da izvuku živu glavu", prenosi "Informer" riječi očevica. Jednu grupu momaka činili su navijači Crvene zvezde, dok su u drugoj bili pristalice Partizana.

Beogradski mediji već su prenijeli informacije sa lica mjesta o uzroku ove tuče. "To znam jer su se prije tuče prepirali ko za koga navija i ko je bolji u košarci i fudbalu. Elem, makljali su se i udarali bez milosti. Vozač autobusa se u prvom momentu nije snašao i nije otvorio vrata autobusa. Za to vrijeme huligani su se tukli, ali su lakše povrijedili i nekoliko putnika", kaže očevidac događaja.

Međutim, tek na povike nekolicine putnika, vozač autobusa je zaustavio vozilo, a zatim otvorio sva vrata.

"Bezobzirni klinci su zatim izašli napolje i nastavili da se lemaju. Čulo se kako se prepiru oko toga ko za koga navija. Jedan od njih je u jednom momentu dobacio vršnjaku iz druge grupe: 'Mamu ti je*em, navijaš za cigane.'" Preplašeni putnici, naglašava svjedok, razbježali su se po okolnim ulicama.

"Ne znam da li je neko pozvao policiju, ali sam čula da su nadzorne kamere sa obližnjeg objekta snimile čitav incident. Žao mi je jedne djevojčice koja je pretrpila stres. Putovala je sa ocem, koji je u trenutku tuče, morao da joj glavu pokrije rukama i tako je zaštiti od huligana."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC