• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJEGOVA FRIZURA JE NAJTUŽNIJA PRIČA NBA LIGE! Svi su mislili da se u zeleno farbao zbog Bostona - ovo je istina!

Autor Dragan Šutvić

Trejd koji su napravila tri NBA tima odveo je Markusa Smarta iz Bostona u Memfis, što znači da više neće imati zelenu opremu.

 zašto se markus smart farba u zeleno  Izvor: Profimedia

Šokantan trejd dogodio se u NBA ligi - mnogobrojni navijači Boston Seltiksa ostali su šokirani što je njihov voljeni klub pustio Markusa Smarta da ode. Pouzdani defanzivac, najbolji odbrambeni igrač tima, pojačaće Memfis nakon razmjene u koju su bila uključena tri tima. Tako će momak, koji je posljednjih godinu dana poznat i zbog neobične boje kose, igrati u dresu koji nije zelen. A mnogi su mislili da je ofarban baš zbog Bostona!

Ipak, to nije istina. Markus Smart je od zelene kose - iste nijanse kao oprema Seltiksa - napravio brend u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu. Razlog za to nije tradicionalna boja Bostona već njegova majka koja je preminula 2018. godine, nakon teške borbe protiv kancera. Košarkaš je objasnio stvarne razloge...

"Moja mama je uvijek voljela moju kosu i stvari koje sam radio sa njom, od pletenica do puštanja da poraste. Počeo sam da se farbam i mojoj majci se to stvarno svidjelo. Govorila je kako bi željela da me vidi sa zelenom kosom, ali je preminula prije nego što sam se ofarbao. Kada je počeo ovaj plej-of pomislio sam 'U njenu čast, ofarbaću se i vidjeti kako izgledam'. Svima se svidjelo i eto, sada je kosa zelena", ispričao je Markus Smart. Pogledajte ga sa zelenom kosom:

Markus Smart je 2014. godine od strane Boston Seltiksa izabran kao šesti pik na draftu i do sada je to bio jedini tim za koji je igrao u NBA. Njegova boja kose idealno se uklapala sa bojom dresa tima iz Masačusetsa, pa su brojni navijači mislili da je Smart upravo iz tog razloga ofarban u zeleno. Ipak, sam košarkaš je otkrio da je razlog drugačiji, pa ostaje da se vidi da li ćemo ga i u novoj sezoni, ali prvi put u dresu koji nije zelen, vidjeti sa ovom bojom kose.

Inače, po informacijama koje su tokom prethodnih godinu dana stizale iz SAD, Markus Smart se uvijek farba kod istog čovjeka. Bostonov frizer Koko Fernandez zajedno sa svojim asistentima trošio je oko tri sata na svako farbanje Markusa Smarta, kojem je neobična boja kose postala jedan od zaštitnih znakova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC