• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac poslao poruku Nebojši Čoviću!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sjajni američki plejmejker Markus Vilijams, ljubimac Zvezdinih navijača, poslao poruku Nebojši Čoviću.

 Markus Vilijams šalje ljubav Nebojši Čoviću Izvor: MN PRESS

Navijači Crvene zvezde su ga obožavali i čini se da ta ljubav nikada nije u potpunosti prestala - Markus Vilijams je u Beogradu odigrao jednu od najboljih sezona bogate karijere, a to mu nije zaboravljeno. Zato i danas svaka njegova objava na društvenim mrežama privuče mnogo pažnje iz Srbije, a posebno je upečatljiva poruka koju je u subotu uveče poslao Nebojši Čoviću.

Iako je delovalo da nema mnogo razloga za tako nešto - osim ako ne planira opet u Zvezdu, pošto je najavio prekid penzije - Marksu Vilijams je preko svog Tviter profila poslao mnogo ljubavi prvom čoveku košarkaškom klubu Crvena zvezda!

"Puno ljubavi za predsednika Čovića", napisao je na Tviter profilu Markus Vilijams i tako oduševio navijače Zvezde. Ispod njegove objave ređali su se komentari pristalica crveno-bijelih, a bilo je i onih koji su ga pozvali da se još jednom vrati u Beograd! Pogledajte kako izgleda njegova objava:

Podsjećamo, Markus Vilijams je u Crvenoj zvezdi odigrao impresivnu sezonu 2014/15 bio je jedan od najboljih igrača u timu Dejana Radonjića, koji se na kraju sezone okitio "triplom krunom". Takve partije stekle su mu nevjerovatan ugled kod navijača Crvene zvezde, koji su ga obožavali zbog lucidnosti, veoma opuštenog načina života i 17 postignutih poena u nizu protiv Partizana.

U novembru 2015. godine Vilijams se vratio u Zvezdu nekoliko mjeseci nakon odlaska, ali je taj mandat bio daleko manje uspješan. Ostao je tek nešto manje od dva mjeseca pre nego što je ugovor sporazumno raskinut. Ubrzo je zaigrao za Budućnost iz Podgorice, a u karijeri je još nosio dres NBA timova Nju Džersi Netsa, Golden Stejt Voriorsa, Memfis Grizlisa, kao i Uniksa, Unikahe, Lokomotive Kuban i drugih timova u Evropi. Inače, Markus je na koledžu igrao za Konektikat, koji je nekoliko godina kasnije pohađao i Šabaz Nejpir.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC