• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Više ga nemojte zvati, pa nek je i Džordan!" Nikola Jokić odlučio, a komentari pljušte - evo šta misle navijači!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srbija ni ovog ljeta neće računati na Nikolu Jokića, koji je ponovo saopštio selektoru da propušta mečeve reprezentacije.

 Nikola Jokić ne igra za Srbiju komentari Izvor: MN PRESS

Srbija će biti strašno oslabljena na Mundobasketu, a selektor Svetislav Pešić neće moći da računa ni na najboljeg igrača NBA lige. Nikola Jokić je donio odluku da ne nastupi za reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, pa se njegovo ime neće naći na spisku koji će iskusni strateg u ponedjeljak popodne predstaviti medijima. Ova odluka centra Denvera izazvala je pravu lavinu komentara!

Najvažnija vijest u srpskom sportu tokom nedelje i ponedjeljka natjerala je gotovo sve košarkaške zaljubljenike da iznesu svoje mišljenje! Vijest da Nikola Jokić ne igra za Srbiju bila je izuzetno inspirativna čitaocima MONDA, koji su u komentarima razvili pravu diskusiju o ovoj odluci. Bilo je onih koji su se "odricali" najboljeg centra planete, ali i onih koji su pronalazili "izgovore" za propuštanje obaveza u dresu nacionalnog tima.

Tako se u komentarima može pročitati poređenje na Lukom Dončićem koji će nastupiti za Sloveniju, pominjanje Argentine i predsjednika KSS Predraga Danilovića, zatim podsjećanja na napornu sezonu koju je NBA šampion imao, ali i citat legendarnog Ducija Simonovića. Na kraju, tu je i prijedlog da se Nikola Jokić više nikada ne poziva u reprezentaciju Srbije! Pogledajte neke od tih komentara: 

Podsjećamo, Nikola Jokić je samo jedan u nizu košarkaša koji se ovog leta neće odazvati selektoru Svetislavu Pešiću. Od ranije se zna da na spisku gotovo sigurno neće biti nekadašnjeg kapitena Miloša Teodosića koji je "precrtan" prethodnog ljeta, a u međuvremenu su otpali i njegovi nasljednici. Nemanja Bjelica nije dovoljno oporavljen, Vladimir Lučić je povrijeđen, a neće biti ni Nikole Kalinića koji je zatražio poštedu zbog nagomilanih povreda.

Takođe, Srbija će imati problem na mjestu plejmejkera jer Vasilije Micić propušta Mundobasket zbog selidbe u NBA ligu, Stefan Jović ima privatne probleme, a Ognjen Jaramaz nije u potpunosti sanirao povredu. Zbog toga je veliko pitanje kako će izgledati širi spisak selektora Pešića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC