• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima li kraja otkazima? Srbija bez Jaramaza na Mundobasketu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Još jedan otkaz, katastrofa na mjestu plejmejkera!

 Ognjen Jaramaz ne igra za Srbiju na Svjetskom prvenstvu Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije biće silno oslabljena na Svjetskom prvenstvu čiju grupnu fazu igra na Filipinima, a posljednje u nizu imena koje se neće naći na spisku selektora Svetislava Pešića je Ognjen Jaramaz (27). Zbog nedovoljno brzog oporavka nakon frakture stopala, bek srpske reprezentacije ovog ljeta mora da propusti obaveze u nacionalnom timu.

Kako prenosi "Sportski Žurnal", novi košarkaš Partizana neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima iz nacionalnog tima tokom obaveza na Svjetskom prvenstvu. Razlog za to je obnovljena povreda koju je zaradio još u aprilu, a oporavak ide sporije nego što se predviđalo. Prije Jaramaza su "otpali" Nikola Jokić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski. 

Izostanak Partizanovog beka u reprezentaciji mogao bi da bude ogroman gubitak imajući u vidu na pehove koji su Srbiju do sada pratili na spoljnim pozicijama. Kako trenutno stvari stoje, Stefan Jović bi mogao da bude jedini klasičan organizator igre, ukoliko Pešić ne povuče radikalan potez i u Aziju povede Nikolu Topića, MVP-ja Evropskog prvenstva za igrače do 18 godina.

Kreacija srpskog tima zavisiće i od igrača koji mogu da pomognu na mjestu pleja - Alekse Avramovića, Nemanje Nedovića, Bogdana Bogdanovića, Marka Gudurića, pa možda čak i Dejana Davidovca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC