• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA DOBILA SIGNAL DA KRENE PO BOMBU! Barsa ga otjerala, a Amerikanac bira između dva kluba

Autor Dragan Šutvić

Sve više se priča o dolasku Korija Higinsa u Crvenu zvezdu ovog ljeta.

 crvena zvezda želi korija higinsa  Izvor: ATA Images/Dušan Milenković

Američki košarkaš Kori Higins (34) nedavno je raskinuo ugovor sa Barselonom i slobodan je u izboru nove sredine, a prema informacijama italijanskog novinara Matee Andreanija - dva kluba su favoriti za njegov potpis. Navodno, igrač želi da igra samo Evroligu, a za njega su zainteresovani Crvena zvezda i Monako.

Prethodno su se spominjali Partizan i Real Madrid, ali čini se da su se povukli iz trke za Higinsa. Partizan ima druga rješenja, dok su u Real Madridu odlučili da im Higins ipak nije potreban, uprkos tome što su kolale priče da je spreman da igra i za manji novac samo kako bi se osvetio Barseloni. Ćus Mateo nije dao "amin", tako da u ovom trenutku deluje da će Higins završiti ili u Beogradu ili Monte Karlu.

"Sa Higinsovim agentom sam veoma dugo u kontaktu i posljednje informacije nisu obećavajuće. Još ima da riješi ugovor sa Barselonom, što je pri kraju, ali fizički nije zdrav i informacija od njegovog agenta je da će vjerovatno ostati van tržišta još koji mjesec pa će potom vidjeti opcije", otkrio je nedavno direktor crveno-bijelih Milan Dozet.

Higins je inače od 2016. do 2021. godine imao šest uzastopnih nastupa na fajnal-for turniru Evrolige, a dva puta je bio šampion kontinenta - sa CSKA iz Moskve. Član katalonskog tima je od 2019. godine, a prošle sezone imao je velikih problema sa povredom leđa i malo je igrao. Navodno, sada je zdrav i spreman da se potpuno povrati košarci, međutim njegove godine i zdravstveni karton su za mnoge prepreka.

Podsjetimo, sjajni bek/šuter je tokom karijere igrao kratko i u NBA (za Šarlot), dok se u Evropi ustalio u dresu turskog Gazijantepa. Transfer u CSKA iz Moskve ga je lansirao i od tada je jedan od najboljih igrača u Evroligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC