• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović o Kosovu: "Strancima ne mogu da objasnim zašto nam je važno"

Željko Obradović pored košarkaških tema pričao je i o situaciji na Kosovu i Metohiji.

 Željko Obradović o Kosovu Izvor: Profimedia

Željko Obradović nije pričao samo o košarkaškim temama. U opširnom intervjuu koji je dao za list "Nedeljnik" pored priče o Nikoli Mirotiću, Jamu Madaru, Partizanu, planovima i ciljevima u Evroligi pričao je i o situaciji na Kosovu i Metohiji.

Trofejni stručnjak je i sam priznao da mu je teško palo sve što se dogodilo u prethodnom periodu. "Ja ne znam da objasnim šta se dogodilo na Kosovu i Metohiji. Ne mogu ni strancima da objasnim zašto je nama Kosovo toliko važno. Teško je objasniti to i mlađim generacijama, taj osjećaj. Posao političara je da nam objasne kako i zšato se tragedija dogodila, svako radi svoj posao", rekao je Obradović.

Zbog tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji ujedinili su se navijači "vječitih". "Mene u čitavoj nesreći raduje što su do mene doprli glasovi, mada sam potpuno distanciran i od najvatrenijih navijača Partizana u smislu uticaja. Najavljena je normalizacija odnosa među navijačima na skupu ispred Hrama. Sve dalje od toga nije moj posao, ali sam političko biće i razumijem kako funkcioniše zemlja u kojoj živim, razumijem i osjećaj koji imaju navijači Partizana i zašto osjećaju nepravdu. Apelujem da se ne pretvara to u negativnu energiju koja će klubu odmoći", zaključio je Obradović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC