• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milutinov, Lesor, Hanga... Ovo su najbolji potezi Evrolige! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji potezi prvog kola Evrolige obiluju bivšim i sadašnjim igračima Partizana i Crvene zvezde.

 Najbolji potezi Evrolige VIDEO Izvor: Twitter/Euroleague/printscreen

Nova sezona Evrolige počela je utakmicom Crvene zvezde i Asvela u Beogradskoj areni, a pune tribine odmah su oduševile košarkaške fanatike. Odmah nakon toga na terenu su se našli Makabi iz Tel Aviva i Partizan, a kompletno kolo završeno je utakmicama odigranim u petak uveče. Koliko je bilo spektakularno govore i najbolji potezi prve runde.

Imali smo priliku da gledamo vatreni grčki derbi i pobjedu Olimpijakosa na gostovanju Panatinaikosu, a baš taj susret obilježili su neki sjajni potezi. Nikola Milutinov i Matijas Lesor vodili su rat pod obručima i obojica su se našli na listi, spektakularnih poteza bilo je u Beogradu, a jedan je protiv Partizana izveo upravo nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Lorenzo Braun!

Deseto mjesto je zakucavanje Nikole Milutinova preko Matijasa Lesora, zatim je na devetom mjestu blokada nad Daliborom Ilićem u Beogradskoj areni, a slijedi i jedno zakucavanje Matijasa Lesora nakon asistencije Luke Vildoze u grčkom derbiju. Na sedmom mjestu je dodavanje Džordana Mikija iz Virtusa, pa onda zakucavanje Romana Sorkina protiv Partizana, nakon sjajnog dodavanja Lorenza Brauna.

Sjajno je zakucao i Tadas Sedekerskis koji je plasiran na petu poziciju, četvrti je Alfa Dialo iz Monaka, treći Adam Hanga koji je fantastično zalijepio loptu na tablu kada je djelovalo da će Asvel do lakih poena, a na drugoj poziciji našao se Matijas Lesor koji je ukrao loptu Larencakisu i zatim zakucao u kontri! Najbolji potez, po mišljenju Evrolige, izveo je Met Kostelo. Pogledajte sve poteze u kojima se najviše uživalo tokom prvog kola Evrolige:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC