• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksa Avramović "zapalio" navijače Partizana pred Olimpijakos: "Sad ćemo i mi da tučemo!"

Aleksa Avramović o očekivanjima uoči utakmice koju očekuje Partizan protiv ekipe Olimpijakosa u četvrtom kolu Evrolige.

 Aleksa Avramović pred Olimpijakos izjave Izvor: Youtube/screenshot/BC Partizan TV

Partizan očekuje gostovanje Olimpijakosu u okviru četvrog kola Evrolige, koja je na programu u četvrtak od 20.15 časova. Parni valjak razočarao je domaće navijače porazom od Barselone na domaćem terenu, a sada će na trećem gostovanju tražiti svoju šansu protiv grčkog tima, koji takođe iz porazom od Olimpije ulazi u ovu utakmicu. Košarkaš crno-bijelih Aleksa Avramović istakao je da je ekipa spremna i fokusirana na pobjedu.

"Oni su odigrali jednu slabu utakmicu protiv Milana u utorak veče, gdje ih je Milano sveo na 53 poena i svakako će izaći mnogo motivisaniji nego što su igrali tu utakmicu. Na nama je da napravimo korak napred i da pokušamo da ispravimo te greške koje smo imali u utakmici protiv Barselone i da pokušamo da pobijedimo. Imamo sigurno kvalitet da pobijedimo Olimpijakos, sad odlučivaće ti sitni detalji kao što su u utorak odlučivali i nadamo se da ćemo biti fokusirani i spremni da uradimo to na pravi način", počeo je razgovor Avramović.

Na pitanje kako će se tim crno-bijelih vratiti u ritam poslije praktično jednog dana odmora, Aleksa je odgovorio da se tim polako ulazi u prepoznatljivu formu i da igrači imaju kvalitet da isprate ovakav tempo. 

"Mi imamo sposobnost da igramo dobru odbranu i mislim da Olimpijakos kao i druge grčke ekipe igraju tvrdo i čvrsto, na mali broj poena generalno, ali kažem, treba zaustaviti Milutinova, prije svega, i Vokapa. Znamo da može i Kanan da pravi probleme, da probleme može da pravi i Najdžel Vilijams Gos, imaju dobar i dubok roster, ali kažem i mi imamo sjajne igrače, ulazimo polako u prepoznatljivu formu i nadam se da će to već od Olimpijakosa biti na dobrom nivou", rekao je košarkaš Partizana.

Iako je Partizan doživio težak poraz od Barselone, Avramović nije zabrinut, ali da definitivno planiraju da promjene taktiku u odnosu na pomenutu utakmicu koja je odigrana u utorak, kod kuće.

"Mi smo izgubili pred našim navijačima, ali kažem nema mjesta za tugovanje, uigravamo se i dalje. Prošle godine smo lošije krenuli u Evroligi, imali smo probleme, pogotovo u novembru i decembru, ali kažem da smo se i tada skupili i sada mislim da imamo odličnu hemiju van terena, tako da će nam sve to dodatno pomoći da ubrzamo proces sazrijevanja tih novih igrača, ali i nas da se što bolje adaptiramo na nove igrače i na novu sredinu. Nisam zabrinut, Barselona je igrala dobru utakmicu, oni su nas tukli više nego što smo mi njih tukli na domaćem terenu. Baš su nas tukli - sad ćemo i mi da tučemo, što bi se reklo", zaključio je Avramović.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

kambio

nema potrebe da Aleksa odaje taktiku prije meca, jedino me raduje ako nece vise igrati omiljenu odbrano Zeljka jer u euroligi prosle a i ove godine 90 poena minimalno primamo samo zavisi koliko minuta je igramo, odbrana se medju nama zove, Daj Boze da promase

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC