• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee m:tel zadovoljan početkom sezone: Bićemo još bolji!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Igokee m:tel zabilježili su treću pobjedu zaredom u regionalnoj ABA ligi.

 vladimir jovanović Izvor: Mondo/Slaven Petković

"Igosi" su u okviru četvrtog kola u Laktašima savladali Cedevitu Olimpiju 83:72 (20:24, 22:16, 21:12, 20:20) prvenstveno zahvaljujući dobro raspoloženom Nikoli Tanaskoviću, koji je ubacio 15 poena, ali i trojcu Edin Atić, Dragan Milosavljević i Marko Jeremić sa po tri koša manje.

Strateg Aleksandrovčana Vladimir Jovanović najprije je poslije utakmice čestitao svojim igračima na pobjedi, a onda i podvukao da će njegov tim postati sve bolji i bolji kako vrijeme bude odmicalo.

"Uspjeli smo poslije utakmice u Evropi (poraz od turskog Tofaša u FIBA Liga šampiona poslije produžetka, prim.aut), gdje nismo bili pravi, prije svega čvrsti i dobri u odbrani, da odigramo puno bolje", rekao je Jovanović i potom kratko analizirao meč sa ljubljanskim timom.

"Što se početka utakmice tiče, mislim da smo imali previše izgubljenih lopti, 6-7 u prvoj četvrtini, što je rezultiralo i vođstvom Cedevite i našim lošim rješenjima u napadu. Poslije kad smo iskontrolisali taj segment, mislim da smo bili puno bolji i da smo tražili dobra rješenja. Praktično smo veći dio utakmice vodili i mislim da smo zasluženo pobijedili".

Jovanović je zadovoljan rezultatima na početku sezone i uvjeren je da će biti još bolje u nastavku ABA lige.

"Početkom sezone u ova prva četiri kola možemo da budemo zadovoljni rezultatom, ali zaista mislim da možemo da budemo puno bolji u svim segmentima košarkaške igre. Na nama je sada da radimo u predstojećem periodu i budemo sve bolji i bolji", rekao je Jovanović i još jednom uputio čestitku "igosima" na trijumfu, a ekipi Cedevite poželio sreću u nastavku sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC