• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aco Petrović se vraća u ABA ligu nakon dvije decenije?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aco Petrović je često na društvenim mrežama komentarisao mečeve Partizana i Crvene zvezde, a sada bi mogao da im bude rival - u ABA ligi.

 Aco-Petrovic-kandidat-za-trenera-Buducnosti. Izvor: Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Budućnost je od četvrtka u potrazi za novim trenerom pošto je dosadašnji šef stručnog štaba Petar Mijović podnio ostavku, zbog poraza od Crvene zvezde Meridianbet u ABA ligi i nekoliko slabijih partija u Evrokupu, a Podgoričani još nisu odlučili ko će ga naslijediti. Uspjeli su da savladaju Split sa vršiocem dužnosti na klupi (72:58), dok se polako "kristališu" imena novog trenera koji bi trebalo da preuzme klub.

Prema informacijama podgoričkih "Vijesti", jedan od kandidata je i Aleksandar Aco Petrović. On je boravio u subotu u Podgorici na meču ABA lige, a dobro je poznato i da je veliki zagovornik ovog takmičenja, kao i regionalne košarke pošto redovno komentariše prilike i dolazi na utakmice.

Aco Petrović, inače brat pokojnog Dražena Petrovića, posljednji angažman imao je tokom prethodne godine kada je bio privremeni selektor Hrvatske. Preuzeo je tu funkciju dok je kao sportski direktor tražio novog selektora, međutim napustio je u potpunosti Košarkaški savez Hrvatske zbog neslaganja oko dolaska Josipa Cesara na tu funkciju. Od tada je bez posla, a vidjećemo da li će imati veliki povratak u regionalnu košarku.

Što se tiče klubova ABA lige, Petrović je radio u Zadru i Cedeviti, posljednji put još prije decenije. "Vijesti" kao ostale kandidate za trenera Budućnosti (6-1) vide još Igora Jovovića, Dejana Radonjića i Juricu Golemca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC