• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Fenera o Teodosiću: "Igra izvanredno, ništa mu nismo mogli"

Miloš Teodosić je svakako bio prvo ime meča Crvene zvezde i Fenerbahčea, a to nisu propustili da istaknu ni treneri oba tima.

 Dimitris Itudis o Milošu Teodosiću Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Za 20 minuta na terenu u meču sa Fenerbahčeom Miloš Teodosić je upisao 18 poena, dodao je tri asistencije, a uz sve to je imao samo jedan promašaj iz igre. Poslije meča su njegovu odličnu utakmicu pohvalili i treneri oba tima. Prvo se oglasio Dimitris Itudis koji je bio vrlo nezadovoljan izdanjem svog tima u porazu od čak 31 poena razlike. 

Nekadašnji trener CSKA iz Moskve koji je u tom klubu sarađivao sa Teodosićem istakao je da ga dobra partija iskusnog pleja u oba smjera nije nimalo iznenadila. Ako ga neko dobro zna, to je Itudis...

"Prije svega, da kažem da Miloš igra dobro u kontinuitetu. Generalno igra izvanredno. I protiv Partizana, Barselone, Bajerna… Nismo mogli da ga zaustavimo. To što smo radili, nije bilo dovoljno", naglasio je Itudis. 

Kada je u pitanju Janis Sferopulos novinari su ga pitali da li je "sakrio" svog lidera u odbrani. Po njegovom mišljenju nema potrebe Miloš Teodosić da se krije...

"Pogledajte, Teo je maestro. On je dirigent orkestra. Može da igra odbranu i napad i može da napravi sjajne stvari na terenu. Takođe se u odbrani puno trudio, a ovo nije prva utakmica u kojoj je odigrao dobru odbranu. Protiv Bajerna je takođe bio sjajan defanzivno. Svi znaju koliko je talentovan, ali ovako kako se borio večeras u odbrani tako će igrati i ubuduće", zaključio je Sferopulos. 

ITUDISBONUS VIDEO: 

Pogledajte

03:47
Miloš Teodosić
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC