• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA igrač priznao ubistvo! Ispričao sve detalje, policiji otkrio gdje je zakopao medicinsku sestru (23)

Autor Dragan Šutvić

Čens Komenči priznao je da je sa svojom devojkom ubio Marajnu Rodžers...

 nba igrač priznao ubistvo  Izvor: Facebook/screenshot/Marayna Rodgers/YouTube/screenshot

Skandal potresa američku košarku, Čens Komenči (27) priznao je da je izvršio ubistvo! Američki "Fox5" piše da je kablom zadavio Marajnu Rodžers (23) čiji leš je pronađen u pustinji u Nevadi. Sakramento mu je odmah uručio otkaz, igrao je za njihovu filijalu, a sada mu prijeti duga robija.

On je uhapšen zajedno sa svojom devojkom Sakari Harnden (19) i njih dvoje su zajedno smislili plan za ubistvo medicinske sestre. Prvobitno su željeli da unajme treću osobu da ubije Marajnu, ali su onda promijenili odluku. Navodno su se pojavile i poruke koje su razmjenjivali i sve to biće uvršteno u dokaze.

Kako se navodi u tekstu, oni su planirali ubistvo da izvrše u novembru, pa su plan stavili "na čekanje" do dolaska Komenčija u Las Vegas gdje je sa Stokton Kingsima igrao meč. "Policija je obezbijedila nalog i pratila kretanje dvoje osumnjičenih. Utvrđeno je da su iz hotela 'Mercedesom' otišli do jedne prodavnice gdje su se sreli sa žrtvom. Prema praćenju njihovih mobilnih telefona potvrđeno je da su zajedno bili u istom vozilu i da je telefon žrtve prestao da radi oko pola 4 ujutru, dok su telefoni dvoje osumnjičenih locirani u blizini manje od 15 minuta kasnije", piše u tekstu.

Dodaje se i da je prema video snimcima u hotelu utvrđeno da se Komenči vratio oko 9 ujutru, dok je oko pola 11 njegova djevojka Sakari uplakana napustila hotel i da je uhapšena nedugo poslije toga. Ona je odbila da razgovara sa policijom, dok je Čens navodno otvoreno priznao da je "djevojku upoznao preko jedne aplikacije prije godinu i po dana i da je ona imala problem sa Marajnom". Takođe je priznao da je od žrtve tražio "Roleks" sat i da je poslije toga zajedno sa djevojkom smislio plan da se reše Rodžersove. Tvrdi da joj je ponudio 1.000 dolara da se nađu i da svi zajedno imaju intimne odnose i da je poslije toga zadavio "HDMI kablom". On je rekao policiji i gdje mogu da pronađu leš i otkrio je još detalja u vezi svirepog ubistva...

Inače, on je u septembru 2018. godine bio na probi u Partizanu, ali nije je prošao i vratio se u SAD. Na NBA draftu nije izabran, igrao je u filijalama Memfisa, Klivlenda, kratko je bio i u turskoj Ankari, pa je probao da nađe mjesto u NBA ligi. U aprilu ove godine u tome je uspio, potpisao je za Portland, ali se tu nije dugo zadržao. Potpisao je početkom oktobra za Sakramento koji ga je otpustio poslije samo 10 dana, pa je otišao u njihovu filijalu...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC