• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel gostuje u Podgorici - Jovanović oprezan: "Nije lako igrati na njihovom terenu"

Autor Haris Krhalić

Trener Igokee m:tel najavio meč sa SC Derbi.

 Vladimir Vlada Jovanović Izvor: Promo/KK Igokea m:tel/Screenshot

Košarkaši Igokee m:tel poraženi su u prošlom kolu ABA lige od ekipe Zadra nakon produžetaka, a nakon pauze od deset dana vratiće se na parket. Protivnik u 16. kolu biće ekipa SC Derbi. Taj meč je na rasporedu nedjelju (14. januar) od 21 časa.

Trener Aleksandrovčana Vladimir Jovanović u najavi ovog meča rekao je kako ne očekuje laku utakmicu te kako na njihovom terenu nije lako igrati s njima.

„Ekipa SC Derbi je talentovana i kvalitetna koja je imala tu jednu promjenu u rosteru. Otišao je Kenan Kamenjaš i to se sigurno osjetilo u igri. Imaju dva poraza iza sebe, ali su veoma kvalitetne imaju puno napadačkih opcija. Mladi su, talentovani te potentni kako u napadu tako i odbrani. Sigurno da na njihovom terenu nije lako igrati s njima. Imali smo vremena da treniramo i spremimo se pored svih ovih promjena koje smo imali u rosteru. Pokušaćemo da budemo u dobroj koncentraciji da neke stvari ispoštujemo i da budemo konkurentni u većem dijelu utakmice te ako bude prilike za nešto više da to iskoristimo“, rekao je Jovanović.

„Sigurno da će ući u meč jako. S druge strane mi treniramo spremamo se i siguran sam da će to biti jedna jaka utakmica“, kratko je poručio košarkaš Mihailo Bošković.

Igokea m:tel već četiri utakmice ne zna za pobjedu te je trenutno na omjeru od devet pobjeda i šest izgubljenih utakmica. S druge strane, SC Derbi ima sedam pobjeda i osam poraza.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC