• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan izveo najluđu akciju ikada! Grobari nisu mogli da vjeruju - ovakav koš nikad nisu vidjeli! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Košarkaši Partizana spektakularnim potezima probudili navijače u hali i najavili preokret protiv Makabija iz Tel Aviva u Evroligi.

 Sjajna akcija Partizana protiv Makabija Izvor: MN PRESS

Cijela Evropa priča o pobjedi Partizana nad Makabijem u 21. kolu Evrolige (88:79) - crno-bijeli su već sredinom druge četvrtine imali minus od 24 poena, ali su do kraja susreta uspjeli da uhvate ritam i savladaju ekipu koja je dobar dio sezone provela kao domaćin u Beogradu. Jasno je da su Partizanu pomogli navijači, na to je aludirao i hrvatski stručnjak Aco Petrović, ali bez igrača na koje je Željko Obradović bio ponosan na kraju utakmice ništa ne bi moglo! Pokazali su ratnički mentalitet i jednu od najluđih akcija ikada viđenih u evropskoj košarci!

Početkom treće dionice, tokom furioznog naleta u kojem su istopili 11 od 16 poena Makabijeve prednosti, Partizanovi igrači su napravili pravi mali spektakl u Beogradskoj areni. Nošeni publikom sa tribina odbijali su da izgube loptu, iako je djelovalo da su strašno blizu toga. Nakon nepreciznog pasa Džejmsa Nanelija, djelovalo je da će lopta u aut, ali je Alen Smailagić uspio da je izvuče nekako. Nije imao previše opcija, samo je uspio da je baci preko glave i nada se najboljem... Na njegovu sreću, koncentrisan je bio i Uroš Trifunović. On je ispod koša spremno čekao na čeonoj liniji, da se odrazi u aut i odande loptu vrati u teren prije nego što padne. Uspjelo mu, a asistencija nije mogla da bude bolja!

Dok su igrači Makabija zbunjeno gledali šta oko njih rade Partizanovi košarkaši, Ognjen Jaramaz je iskoristio smušenost. Uskočio je u gotovo prazan reket, uhvatio loptu koju je Trifunović spasao i lagano je položio u koš za 52:40. I dalje je razlika bila ubjedljiva, ali je Partizan živio na takvoj energiji svojih igrača u trećem periodu. Pogledajte akciju:

Nakon 21. kola Evrolige košarkaši Partizana imaju skor 11-10 i trenutno se nalaze na pozicijama koje vode u plej-in, odnosno doigravanje pred plej-of. Identičan skor kao Partizan trenutno imaju Olimpijakos, Monako i Baskonija. Ta četiri tima bi, ukoliko bi sada bio kraj sezone, zauzima mjesta na plej-in.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC