• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naneli želi da tuži evroligaške sudije! Isključen, pa pobjesnio: "Ako postoji način, hoću da pričam!"

Autor Dragan Šutvić

Sjajni košarkaš Partizana nezadovoljan suđenjem u Evroligi!

 džejms naneli želi da tuži sudije u evroligi  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana ostvarili su spektakularnu pobjedu nad Makabijem u 21. kolu Evrolige, a dan kasnije o tom meču priča čitava Evropa. Izraelci su u Beogradu imali 24 poena već sredinom druge dionice, prije nego što je četa Željka Obradovića uhvatila ritam i okrenula meč u svoju korist. Važan dio te borbe bio je Džejms Naneli koji je kasnije isključen zbog dvije tehničke greške!

Iskusni košarkaš nezadovoljan je sudijskim odlukama i nakon meča se oglasio zbog toga. Po njegovim riječima, arbitri su napravili greške - posebno kod druge tehničke greške - pa bi o tome želio da popriča sa nekim ko može da ih sankcioniše. Ukoliko postoji način da igrač prijavi sudije za pogrešne odluke, Naneli želi da ga iskoristi!

"Isključen sam zbog dvije katastrofalne odluke. Prva manje više, ali druga... Želim da znam postoji li način da igrači prijave sudije, kao što to može obrnuto. Nekim od sudija tek tako prolaze neke odluke. Ne kažem ništa loše o njima, griješe nekada i oni, ali mislim da posljednja odluka nije bila ispravna. Naročito u tom trenutku utakmice", rekao je Naneli i dodao: "Nisam ga udario laktom uopšte. Sudije su gledale snimak, kao što i treba, ali ne slažem se sa konačnom odlukom. Želio bih da pričam sa nekim iz Evrolige, jer je nekada teško pričati sa ovim sudijama."

Naneli je meč završio zbog dvije tehničke greške, ali je i pored toga bio jedan od najbitnijih igrača crno-bijelih. Postigao je 20 poena, imao devet skokova i pet asistencija, a kada se topila velika prednost Makabija baš on je vukao ekipu Partizana. To za njega nije nikakva novost - ove sezone igra sjajno i prosječno bilježi 13,1 poen, 3,6 skoka i tri asistencije po utakmici.

Inače, Džejms Naneli trenutno igra svoju sedmu sezonu u Evroligi. Već u debitantskoj godini osvojio je titulu sa Fenerbahčeom, za koji je nastupao i naredne sezone, a onda su se ređali Olimpija Milano, ponovo Fenerbahče, Makabi iz Tel Aviva i na kraju Partizan.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC