• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Izgubio sam mog brata - Dejana Milojevića" NBA šampion i MVP slomljen zbog smrti Srbina!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Andre Iguodala, Pau Gasol, Karl Entoni Tauns su samo neki u nizu košarkaša koji su se oglasili povodom smrti Dejana Milojevića.

 Brojni košarkaši opraštaju se od Dejana Milojevića Izvor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košarkaški svijet oprašta se od Dejana MIlojevića, a sada su se oglasili i neki NBA veterani i legende. Sa Milojevićem je u Golden Stejtu prije opraštanja od košarke imao prilike da radi i Andre Iguodala, a četvorostruki NBA šampion i MVP NBA finala iz 2015. godine imao je samo riječi hvale za srpskog stručnjaka.

"Tužan sam zbog gubitka mog brata Dejana Milojevića. On je bio nevjerovatno ljudsko biće. Moje saušeće i molitve idu njegovoj porodici. Neka počiva u miru", napisao je Andre Iguodala. 

Javio se i superstar Minesote Karl Entoni Tauns koji je izjavio saučešće porodici i istakao da je smrt Dejana Milojevića ogroman gubitak za cjelokupan NBA.

"Moje molitve i saučešće porodici trenera Milojevića i cijeloj organizaciji Golden Stejta. Ovo je strašan gubitak za NBA zajednicu", napisao je Dominikanac.

Jedan od prvih koji se javio bio je i legendarni Pau Gasol. Kao i njegov nekadašnji kolega iz reprezentacije Viktor Klaver emotivno se oprostio od Dejana MIlojevića. 

"Moje iskreno saučešće porodici Dejana MIlojevića, njegovim prijateljima i svima u organizaciji Golden Stejt Voriorsa. Kakav tragiičan gubitak. Neka uspomena na njega bude blagoslov, neka počiva u miru", napisao je Gasol.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC