• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAKVE TREBA DA ZGAZIŠ! Nemanja Nedović: Ne znam šta bih rekao

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bek crveno-bijelih razoran lošom igrom i još jednim bolnim porazom u Evroligi

 Nemanja Nedović razočaran porazom Crvene zvezde od Albe Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

KK Crvena zvezda izgubila je od Albe i potpuno razočarala, jer je u jednom trenutku gubila čak 22 poena razlike. Kada je posljednjeplasirani tim tabele već pobijedio, crveno-bijeli su uspjeli da ublaže poraz, a u završnici su imali i šut za "minus 2", ali ta Smartova trojka nije ušla. Prema svemu što je Zvezda pružila u Berlinu i prema svemu što nije pružila, nije ni zaslužila da ta lopta prođe kroz obruč.

Poslije meča, Nemanja Nedović dao je izjavu za "Sport klub" i govorio samokritično. On se na svoju inicijativu vratio u tim još nepotpuno oporavljen, ali je i on podbacio i za manje od 13 minuta ubacio sedam poena, ali uz minimalni uticaj na igru i uz velike probleme u odbrani.

"Uz Asvel, ovo je najbolniji poraz ove sezone. Ne znam više šta bih rekao poslije ovakvih utakmica u kojima jednostavno ne pokažemo sav naš kvalitet. Probudimo se kasno uvijek. Nemamo taj instinkt da jednostavno zgaziš ovakve ekipe. Treba da uđemo u meč sa mentalitetom da ih zgazimo. Nego eto, ulazimo u neki rezultatski egal, pa im dozvolimo da se odlijepe i onda ih jurimo cijelu utakmicu. Ne znam šta bih rekao više", rekao je Nedović.

Dok Zvezda gubi po istom "šablonu" - loš početak, pa "čupanje" u drugom dijelu meča - posljednji vozovi za Top 8 Evrolige su uveliko otišli. Bio je upitan Nemanja i koliko porazi od Asvela, Baskonije, Albe utiču na plasman.

"Uticaće sto odsto. Imali smo jako lijepe prilike da napravimo korak ka plej-inu – i protiv Asvela i protiv Baskonije i večeras… Tu smo, bukvalno smo na dvije pobjede od desete pozicije i nismo iskoristili nijednu od tih prilika", kazao je bek Zvezde.

Crveno-bijeli će sljedeći meč odigrati u nedjelju protiv Partizana u ABA ligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC